PROMO  Office 2019 možete kupiti za SAMO 26 EUR, a Windows 10 za 7.40 EUR! Super akcija na GoDeal24!

GODEAL24

Od kada je pandemija zavladala svijetom mnogi od nas su se morali naviknuti na rad od kuće. U takvom slučaju dobar softver može itekako olakšati posao, a ako ste jedna od onih osoba koja se bori s piratskim verzijama Windowsa i Microsoft Officea, GoDeal24 vam novom akcijom daje priliku da to napokon privedete kraju. Vjerovali ili ne licencu za Windows 10 Professional i Office možete kupiti za jako malo novaca – toliko malo da doista nije vrijedno da gubite živce na piratskim verzijama. Naime Windows 10 pro licencu za jedan PC možete kupiti već za 7.40 EUR, a najnoviji Office 2019 paket za samo 26 EUR! Dovoljno je da unesete jedan od kupona navedenih ispod i to je to.

GODEAL24

Kupovina je jako jednostavna. Ne morate čak ni praviti račun, te je dovoljno da unesete osnovne podatke i email adresu na koju će vam ključ za proizvod biti poslan. Prilikom plaćanja odaberite “cwalletco” jer vam on omogućava da platite karticom ili PayPalom. Sama činjenica da možete kupiti PayPalom govori vam da je kupovina 100% sigurna. Sve ponude možete pronaći na linkovima ispod.

GODEAL24

Promo ponuda 

Unesite navedene kupone i ostvarite promo popuste

50% popusta na razne verzije Windowsa

Zapeli ste na staroj verziji Windowsa ili se napokon želite riješiti piratske verzije? Pogledajte ove ponude.

Kupon kod: GG50

Premium bundle ponude

Ostvarite dodatni popust kupovinom paketa Office + Windows

Kupon kod: GG62

Druge ponude s 55% popusta

Kupon kod: GG55

Ako vam je potrebna bilo kakva pomoć ili ako ste imali neki problem prilikom narudžbe uvijek se možete obratiti GoDeal24 službi za korisnike na [email protected]