PROMO  Nagradna igra – BestDrive BiH Vas nagrađuje! Vi vozite, mi brinemo!

Nagradna igra – BestDrive BiH Vas nagrađuje! Vi vozite, mi  brinemo!

BestDrive Continentalova mreža servisa je trenutno prisutna u 27 gradova Bosne i Hercegovine, organiziramo nagradnu igru pod sloganom „BestDrive BiH Vas nagrađuje! Vi vozite, mi brinemo!“ u kojoj mogu sudjelovati svi kupci kompleta guma (min. 4 komada guma) iz Continental grupacije kupljene u bilo kojem od 27 BestDrive servisa unutar BiH.

BestDrive servisi su Vam trenutno dostupni diljem BiH i to u gradovima: Banja Luka, Bihać, Bijeljina, Cazin, Čapljina, Čitluk, Derventa, Gradačac, Gradiška, Grude, Jajce, Jelah, Kakanj, Kostajnica, Livno, Ljubuški, Modriča, Mostar, Prijedor, Sarajevo, Srebrenik, Široki Brijeg, Trebinje, Velika Kladuša, Vitez, Zenica i Zvornik.

Nagradna igra počinje 15.03.2022 i traje sve do 15.12.2022 kada je izvlačenje glavne nagrade    

Novi Nissan Juke sa uključene 3 godine besplatnog redovnog održavanja!

Uz glavnu nagradu svakog mjeseca Vas nagrađujemo s 26 nagrada i to:

1 * Električni romobil Xiaomi mjesečno

5* Continental akumulator mjesečno

20* Continental metlica brisača mjesečno

Sudjelovati možete tako što nakon kupnje 4 komada guma u BestDrive servisu Vi-kupac ili djelatnici BestDrive servisa upišete potrebne podatke i učitate račun na web stranici www.bestdrive./racun i dobijete jedinstveni kod s kojim sudjelujete u mjesečnim izvlačenjima i u izvlačenju za glavnu nagradu na kraju godine novi Nissan Juke.

Za svaki komplet guma (4 komada) koji kupac kupi dobiva jedinstveni kod za sudjelovanje u nagradnoj igri, brendovi guma za sudjelovanje u izvlačenju su: Continental, Semperit, Barum, BestDrive, Gislaved, General Tire i Sportiva.

Za kupovinu 8 guma dobijete 2 jedinstvena koda, 12 guma dobijete jedinstvena 3 koda itd.

Izvlačenje za mjesečne nagrade se odražava svakog 05. u mjesecu, znači prvo izvlačenje je 05.04.2022 a zadnje izvlačenje za mjesečne nagrade je 05.12.2022 dok je izvlačenje za glavnu nagradu 15.12.2022.

Dobitnici mjesečnih nagrada ne sudjeluju u daljnjim mjesečnim izvlačenjima, ali ostaju u igri za glavnu nagradnu – novi Nissan Juke s tri godine besplatnog redovnog održavanja !

Nagrade će se izvlačiti putem Continental aplikacije, a sretne dobitnike će izvlačiti Juraj Šebalj. Dobitnike nagrada ćemo objaviti na društvenim mrežama BestDrive BiH, a izvlačenje uživo YouTube kanalu BestDrive BiH.

Sve dodatne informacije možete dobiti na [email protected] ili kod Vama najbližeg BestDrive servisa.

BestDrive - Vi Vozite, mi brinemo! www.bestdrive.ba