PROMO  MG postaje službeno vozilo rukometnog kluba 'Izviđač'

Guma M,RK Izviđač ,MG vozilo

Rukometni klub RK IZVIĐAČ iz Ljubuškog, sinonim za strast, predanost i sportsku izvrsnost, nastavlja svoj nevjerojatan sportski put uz podršku jedne od vodećih kompanija u autoindustiji na tržištu, GUMA M, koja je s ponosom predstavlja novi MG kao službeno vozilo RK IZVIĐAČ. 

U prisustvu igrača, trenera i člana uprave, MG je s ponosom uručen RK IZVIĐAČ iz Ljubuškog, kao službeno vozilo koje predstavlja ne samo simbol partnerstva, već i izvrsnost i potporu koja će klubu omogućiti da brže i sigurnije doseže svoje ciljeve. Ovaj angažman predstavlja partnerstvo između dvije uspješne organizacije koje dijele zajedničke vrijednosti, entuzijazam i predanost izvrsnosti.

Guma M,RK Izviđač ,MG vozilo

RK Izviđač iz Ljubuškog je jedan od najprestižnijih rukometnih klubova u Bosni i Hercegovini. Ponosni smo što smo postali dio obitelji kluba koji predstavlja strast, marljivost i predanost, sve vrijednosti koje dijelimo u našoj kompaniji. MG vozilo nije samo simbol partnerstva, već i posvećenost podržavanju rukometnih aspiracija i sportske izvrsnosti u gradu Ljubuškom i šire. 

Suradnja ima za cilj jačanje sportske scene i promicanje vrhunskih vrijednosti koje oba brenda dijele. Kompanija  će podržavati klub ne samo na terenu, već i kroz zajedničke događaje, promocije i društveno odgovorne projekte.

Ova suradnja obilježava početak uzbudljivog putovanja RK IZVIĐAČ prema budućim pobjedama i uspjesima gdje očekujemo nevjerojatne trenutke na i izvan terena, gdje ćemo zajedno koračati prema sportskim visinama. 

Više o sportskim uspjesima RK IZVIĐAČ kao i novim MG vozilima u kompaniji GUMA M možete saznati na sljedećim linkovima:

https://www.instagram.com/rk_izvidjac/

https://www.instagram.com/gumambh/