PROMO  Kompanija "Nestro Petrol" nastavlja s akcijskom ponudom

nestro,Nestro Petrol,benzinska pumpa,Mostar

Kompanija "Nestro Petrol" nastavlja sa akcijskom ponudom na novootvorenoj benzinskoj stanici u Mostaru. Uz kupovinu najmanje 20 litara bilo koje vrste pogonskih goriva, kupci na poklon dobijaju i gratis ljetni Mosol! Mosol je tečnost namijenjena za čišćenje i pranje vjetrobranskih stakala, a njegova snaga efikasno otklanja sve vrste nečistoća, uključujući i masnoću od insekata. Akcija traje do 18.lipnja ili do isteka zaliha. 

Benzinska stanica Nestro Mostar se nalazi na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji, na adresi Vrapčići bb, i pripada premium kategoriji maloprodajnih objekata, što znači da su svi radovi na adaptaciji izvršeni u skladu sa najvišim ekološkim i tehničkim standardima, te da su kupcima uz gorivo vrhunskog kvaliteta, dostupna i motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti renomiranog i najvećeg domaćeg proizvođača Rafinerije ulja Modriča, te auto-kozmetika i bogat izbor pratećih proizvoda. 

Ovaj maloprodajni objekat, 87. po redu u maloprodajnoj mreži Nestro, otvorili su Rais Safin, generalni direktor Nestro Petrola, i gradonačelnik Mostara, Mario Kordić. Povodom otvaranja nove benzinske stanice Rais Safin, generalni direktor Nestro Petrol-a je istakao: "Svake godine u proces razvoja maloprodajne mreže ulažemo oko 2 miliona eura, jer nam je zadovoljstvo naših potrošača na prvom mjestu i ova benzinska stanica je prvenstveno izgrađena za njih. Naši potrošači za nas predstavljaju najviši prioritet i zato proširujemo uslužno-prodajni prostor i razvijamo usluge. Takođe bih naglasio da će na ovom objektu zaposlenje pronaći i novih deset radnika." 

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić, tom prilikom je zaželio dobrodošlicu i uspješan rad Nestro Petrolu i potvrdio da je ovo vrlo značajna investicija. "Radi se o respektabilnoj kompaniji koja postavlja visoke standarde u ovom segmentu privrede. Drago mi je da je ova benzinska pumpa napravljena po najvišim standardima s obzirom da se nalazi u jednom specifičnom dijelu grada na ulazu u Mostar", rekao je Kordić i dodao da će biti srećni ako Nestro nastavi širiti svoje kapacitete i samim tim otvarati nova radna mjesta. 

Benzinska stanica u Mostaru je otvorena 30. ožujka.