PROMO  Kako osvojiti Poljski Multi Loto?

poljski multi loto, loto, Jackpot, lutrija, loto dobitak, dobitak

Prije nego se krenemo pisati bilo šta što zahtijeva bilo kakvo ulaganje s naše strane, bilo ono malo ili veliko, moramo znati što je to poljski multi loto 20/80. A pod znanjem mislimo imati dubinsko znanje o svakom osnovnom aspektu te stvari.

Dakle, prije nego što krenemo uplaćivati listiće i sudjelovati u lutriji, moramo prvo znati što je to lutrija uopće. Jednostavnim riječima, lutrija se definira kao klađenje na brojeve. Kao što je i napisano, igra uključuje ljude koji se klade na određene brojeve koje odaberu iz niza brojeva.

Odabire se skup brojeva, obično više od 2 i manje od 6, iz raspona brojeva (ovisi od Lota do Lota) i nakon što su brojevi odabrani, kupujemo srećke u trgovini ili online putem neke od kladionica.

Uvod u Poljski Multi Loto

Poljski Multi loto je nacionalna lutrija države Poljske i iznimno je uspješna u svojoj državi, ali ova lutrija je također dobila na popularnosti u regiji, i šire. Pa čak bi se usudili reći i u cijelom svijetu, gdje igrači uživaju u niskoj cijeni uplate, jednostavnosti lutrije i visokim jackpotovima. Mnogi je smatraju jednom od najboljih i najpodcijenjenijih lutrija.

Poljski Multi Loto -  Kako igrati?

Izvlačenje Poljskog Multi Lota se odvija svakog utorka, četvrtka i subote, a listić kojim ostvarujete pravo na dobitak košta samo 1,00 € na web stranici Multilotto. Da biste sudjelovali, trebate samo odabrati 6 brojeva između brojeva 1 i 49. Ne postoje dodatne kombinacije brojeva kao što je to u slučaju MegaSena i nema bonus brojeva kao u EuroJackpotu, što ovaj Loto čini jednostavnim i lakim za igranje koliko to može biti.

To je jedna od glavnih karakteristika poljskog lota, ali također niska cijena listića i visoki jackpotovi pomažu, kao što ćete moći pročitati dalje u nastavku teksta.

Jackpotovi i rekordni dobici

Poljski loto ima četiri nagradne razine. Najviši od njih je jackpot, koji se isplaćuje igračima koji pogode svih 6 brojeva; a najniže se plaća onima koji pogode 3 broja. Jackpot se obično može popeti na iznos od 7 znamenki, a najveći ikada je iznosio 9 milijuna eura.

Kao i sve veće lutrije, tako se i poljski loto prebacuje na sljedeći tjedan ako se jackpot ne pogodi i tehnički se može nastaviti povećavati iz tjedna u tjedan. Međutim, poljski loto ima mnogo manje koeficijente od ostalih nacionalnih lutrija, što znači da se jackpot obično pogodi prije nego što naraste previsoko.

Poljski Multi Loto 20/80 Statistika

Šanse da se osvoji glavna nagrada u Poljskom Multi Lotu je nešto manje od 1 naspram 14 milijuna, odnosno 1 prema 13,983,816. Time se jackpot Poljskog Multi lota izjednačava sa drugom nagradom glavne španjolske lutrije, i sa popularnim Irskim Lottom. 

Vjerujemo kako biste voljeli znati koji su to najčešći brojevi u Poljskom Multi lotu, no gledajući prijašnje brojeve koji su izašli, bilo putem TV-a, web stranice ili neke aplikacije koja je dostupna na internetu, možete sami provesti svoju statistiku najčešće izvučenih brojeva te se voditi njome pri uplati Poljskog Multi Lota.