PROMO  Gotovo 50 godina Gradska ljekarna Čapljina je na usluzi žiteljima našeg grada i okolice

Gradska ljekarna Čapljina, Čapljina, ljekarna
Gotovo 50 godina Gradska ljekarna Čapljina je na usluzi žiteljima našeg grada i okolice.
 
Duga tradicija poslovanja ove ljekarne datira još od 1972. godine i to bez prekida. Čak i u vremenu ratnog vihora ova ljekarna je bila na usluzi građanima i pružala pomoć potrebitima bez ikakvih naknada pa tako i ovo doba pandemije koronavirusa Gradska ljekarna Čapljina djeluje neprekidno i služi svima.
 
Gradska ljekarna Čapljina ulaže i u svoju infrastrukturu a posebno u kvalitetu usluge s ciljem praćenja najnovijih standarda.
Gradska ljekarna Čapljina, Čapljina, ljekarna
 
Ova ljekarna u svojoj posvijesti ima dva otvorena depoa. Gradska ljekarna Čapljina jedina je ljekarna koja radi galenske proizvode, odnosno ljekarna koja po recepturi pravi lijekove.
 
Tako u bogatom asortimanu Gradske ljekarne Čapljina možete pronaći jednodozne praške, galenske pripravke, vlastite kreme za lice, kreme za njegu kožu i još dosta proizvoda koji se rade po tradicionalnoj vlastitoj recepturi.
 
Gradska ljekarna Čapljina, Čapljina, ljekarna
 
Gradska ljekarna Čapljina je uvijek tu na prepoznatljivom mjestu u ulici Ante Starčevića u Čapljini, spremna za suradnju sa svojim korisnicima i gradskim službama iz područja medicine.
 
Gradska ljekarna Čapljina otvorena je:
 
– od ponedjeljka do petka od 07:30 sati do 20:00 sati,
– subotom od 07:30 sati do 18:00 sati,
– nedjeljom od 07:30 sati do 12:00 sati.
 
Za sve one koji trebaju dodatne informacije ili uslugu iz Gradske ljekarne Čapljina, nazovite broj telefona: 036 – 806 – 001.