PROMO  Dobitnik BMW 4 GRAN COUPE je Marko V. iz Prijedora! Admiralbet nastavlja sa poklonima za sve novoregistrirane!

BMW 4 GRANN COUPE,nagradna igra,AdmiralBet

AdmiralBet nagradna igra podigla je regiju „na noge“. Najnoviji BMW 4 GRAN COUPE odlazi u Prijedor, ali lider industrije nastavlja sa poklonima – SVI NOVOREGISTRIRANI IGRAČI DOBIJAJU – 20 KM!

AdmiralBet kao dugogodišnji lider gaming industrije, svojim dolaskom u BiH, apsolutno je modernizirao online iskustvo svojih igrača. Svi igrači koji su registrirali svoj nalog na admiralbet online platformi, dobili su mogućnost da osvoje najnoviji BMW 4 GRAN COUPE. 

Ipak, najviše sreće imao je Marko Vujanić iz Prijedora. U javnom izvlačenju, Markov ID profila pokazao se kao najsretniji, tako da sad ovaj mladi Prijedorčanin, ima zadovoljstvo uživati u vrhunskom automobilu. 

Sve čestitke Marku na osvajanju ove fenomenalne nagrade i da mu fantastični BMW-e pruži najdivnija iskustva, zabavu i sreću.

Svakako da je BMW 4 Gran Coupe ostvaranje snova, ali i dokaz da ukoliko registrirate svoj nalog na admiralbet.ba online platformi, mogućnost da ostvarite svoje snove postaje neograničena. 

AdmiralBet je odlučio da obraduje sve svoje novoregistrirane igrače, tako da ukoliko kliknete na OVAJ LINK – OSVAJATE 20 KM FREEBET-a!

BMW 4 GRANN COUPE,nagradna igra,AdmiralBet

Nema zavrzlama i nepotrebnih pravila, stvar je vrlo jednostavna. 

Sve što je potrebno jeste da posjetite admiralbet.ba, kreirate nalog i doživite zabavu koju niste imali prilike nikad ranije da doživite. 

Uplata bez provizije i najveći bonusi

Pored fenomalne prilike da svoj dobitak uvećate do čak 700% na broj parova i tako naplatite tiket od čak 100.000 KM, ono što obavezno morate znati jeste da u AdmiralBet- u nema manipulativnih troškova, jer svoj depozit uplaćujete - BEZ PROVIZIJE!

A, ukoliko ste ljubitelj slot i casino igara, AdmiralBet platforma vam nudi najrenomiranije svjetske providere, sve na jednom mjestu, jer kod nas zabave ne prestaje na poluvremenu!

Svjetski broj 1. - AdmiralBet

#viseodigre