PROMO  Bogat program predstavljanja HT Eroneta na mostarskom Sajmu gospodarstva

HT Eronet
HT Eroner

I ove se godine HT Eronet predstavlja na 24. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru i to pod sloganom Stvarajmo budućnost danas (Shaping Future Today).

Na izložbenom prostoru u paviljonu 2, svaki će sajamski dan biti ispunjen događanjima, bilo da se radi o promociji ili prezentaciji uređaja, usluga ili gamingu.

Član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk ukratko je predstavio program ovogodišnjeg sajamskog nastupa HT Eroneta.

HT Eronet

"HT Eronet kao kompanija kontinuirano nastoji biti predvodnik digitalizacije u Bosni i Hercegovini i to kroz svakodnevnu primjenu najboljih praksi i tehnologija. Kao tehnološka tvrtka, uvijek pratimo moderne trendove poslovanja i prilagođavamo svoje poslovanje i poslovnu etiku. Mi, zapravo, stvaramo budućnost danas, što je ujedno i naš ovogodišnji slogan nastupa na sajmu. Između ostalog, ove godine sudjelujemo i u panelu Zelena tranzicija gradova i industrija, na poziv organizatora, tvrtke Ericsson Nikola Tesla, koja je jedan od lidera digitalne i zelene tranzicije danas".

"Pozivamo sve posjetitelje sajma da svakako posjete i naš štand na kojemu predstavljamo naše nove usluge poput Call Management centra, mogućnosti najma informatičke opreme, uz predstavljanje najnovije generacije mobilnih uređaja tvrtki Samsung, Xiaomi i Honor i druženje u Gaming zoni, koja će biti aktivna tijekom svih dana sajma."