Programima drugoga dana zatvoren Sajam Good life

Ivan Pažanin, sajam good life, Good life, sajam good life
. Uz kušanje Pažaninovih, ovaj put, morskih delicija u kombinaciji sa zdravim namirnicama, posjetitelji su na kratkom tečaju naučili i tehnike pravilnog rezanja povrća.

''Zdrava prehrana je tražena roba, i apsolutno je dobro tko voli zdrave namirnice. Smatram da se treba napraviti jedan lijepi balans između naše domaće i tzv. zdrave prehrane, to bi bila odlična priča za sve. Hoće li zdrava prehrana biti prolazna faza ne znam, ne bi smjela niti trebala biti prolazna'', istaknuo je Pažanin.

A Aldijana Zulić iz dm drogerie markta, generalnog sponzora kulinarskog showa, novinarima je kazala: „Drago nam je što smo dio sajma i što su organizatori prepoznali dmBio kao kvalitetnu organsku hranu. dm ima široku paletu proizvoda u asortimanu, uvijek osluškuje potrebe svojih kupaca i radi na proširenju asortimana dmBio marke koja trenutno ima preko 440 dmBio proizvoda".

Zavod za javno zdravstvo FBiH predavanjem dr. Aide Ramić Čatak promovirao je izravnu zaštitu zdravlja temom Značaj prostora bez duhanskog dima - svi dišemo (č)isti zrak. Promocija je to ujedno i nacrta novog zakona, koji regulira tu problematiku.

Udruga studenata medicine BoHeMSa LC Mostar mjerenjem tlaka i šećera u krvi pridružila se ovom projektu.
Danas je bilo riječi i o drugim vidovima zdravih stilova života, kroz savjetovanje o njezi lica i tijela te dostupnih tehnika pomlađivanja.

Izlagači iz svih oblasti u šarolikosti svojih ponuda od zdravih namirnica, prirodne kozmetike, medicinskih i estetskih tretmana, destilacije vode te sigurnost doma posjetiteljima su ponudili razne pogodnosti, nagradne igre i darove.

Pokrovitelj Sajma Good life je Vlada HNŽ-a na čelu s dr. sc. Nevenkom Hercegom.

Sponzori sajma:
Vanjskotrgovinska komora BiH i Gospodarska komora FBiH; Poliklinika Musa, centar vrhunske stomatologije; Julius Meinl u čijem su se chill out kutku posjetitelji mogli družiti te Hallo taxi;

Sajam za poboljšanje kvalitete života održan je na 6. katu Mepas mall-a, a ulaz na Sajam i sva sajamska zbivanja bio je besplatan.
Organizatori prvog Sajma za poboljšanje kvalitete života agencija za PR i event managment PRimera, uz zahvalu svima, koji su na bilo koji način podržali sajam, izrazili su očekivanje kako će ova manifestacija postati tradicija.