Plesni studio „Flash“ vrši upis novih članova (MC Pavarotti)

PS Flash, Plesni studio Flash

Upis novih članova počinje s početkom plesnih treniga, od 4. rujna. Sva djeca i omladina uzrasta od 3 do 25 godina, kao i roditelji, koji su zainteresovani za rad plesnog studija „Flash", mogu nas posjetiti u Muzičkom centru „Pavarotti" utorkom i četvrtkom od 17.00h do 21.00h, te nedjeljom od 09.00h do 12.00h.

Kao poklon dobrodošlice za sve one koji se upišu u studio tijekom prvog tjedna (04.09-11.09.) poklanjamo besplatnu upisninu.

Dodatne informacije možete dobiti putem Facebook stranice: PS Flash Mostar (https://www.facebook.com/flash.mostar/?ref=br_rs).

Plesni studio „Flash" je mostarski plesni studio koji uspješno postoji i djeluje već 21 godinu, pri Muzičkom centru „Pavarotti". Pod vodstvom koreografkinje i predsjednice Jasmine Rebac, studio niže brojne uspjehe kako na nivou države tako i Regije, a što je najvažnije predstavlja Mostar i Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu.
Plesači studija imaju priliku upoznati se sa različitim plesnim stilovima (moderni/suvremeni, jazz, show, street, hip-hop) koji doprinose održavanju kvalitetne plesne scene u Mostaru. Obzirom da je plesni program prilagođen uzrastu, za najmlađe članove su pripremljene plesno-manekeneske radionice gdje se djeca upoznaju sa osnovama modernog plesa, a treninzi su posvećeni poboljšanju motoričkih sposobnosti, fleksibilnosti, orjentaciji u prostoru te praćenju ritma muzike.