Otkrivaju identitet čovjeka koji je ubio najtraženijeg bjegunca

Otkrivaju identitet čovjeka koji je ubio najtraženijeg bjegunca
... najtraženiji čovjek na svijetu nakon napada na Sjedinjene Države u rujnu 2001. Riječ je o pripadniku elitne antiterorističke jedinice imena Navy SEAL Team.

Američka televizijska mreža Fox News najavila je da će početkom sljedećeg mjeseca emitirati ekskluzivni intervju s osobom koja je tijekom akcije napada na kuću u kojoj se skrivao Osama bin Laden ubila vođu međunarodne terorističke mreže.

U emisiji će se pojaviti ta osoba pojaviti i po prvi puta, nakon gotovo dvije i pol godine, progovoriti o detaljima akcije koja se odvijala u svibnju 2011. godine u gradiću Abbottabad na sjeveru Pakistana.

FOX News prikazat će svoj novi dokumentarni film pod nazivom Čovjek koji je ubio Osama Bin Ladena u utorak 11. studenog i u srijedu 12. studenoga.

Zadnji trenuci života

Tijekom dvije večeri gledatelji će moći pogledati ispovijest člana Navy SEAL-a koji tvrdi da ispalio metak koji je ubio vođu terorističke mreže koja svijetom godinama sije strah. U dokumentarcu će se govoriti i obuci članova elitne antiterorističke postrojbe, o nekim zanimljivim akcijama, pa i o nesreći vojnog helikoptera koja se dogodila u noći prije ubojstva Osame bin Ladena.

Ubojica bin Ladena progovorit će i o trenucima kada se suočio s Bin Ladenom i posljednjim trenucima života traženog bjegunca.

Business Insider