Ostavljen pet dana bez hrane i vode, skoro je umro, ali sad će im to dobro naplatiti

zatvor, naser orić, Živko Budimir, ratni zločin, Srebrenica, pravda, BIH, Merim Galijatović, Jozo Leutar, uhićenje, Orašje, zatvor, bjeg, branitelj, uhićenje, Nizozemska, odšteta, zatvor, hrana, voda, crna kronika, policija, zatvor, dvojnik, zatvor, prevara, Mostar, napadač, beskućnik, zatvor, BIH, uhićenje, mito, korupcija, uefa korupcija, KPZ Tuzla, Tuzla, zatvor
Daniel Chong otišao je kod prijatelja na joint kad je upala racija. Odveden je u policijski centar za droge, gdje je stavljen u ćeliju bez prozora. Policajac je rekao kako se vraća za minutu. Tu je počeo Chongov horor koji je trajao danima, pišu strani mediji.

Budući da su na njega zaboravili, ostao je u ćeliji pet dana bez hrane, vode i toaleta. Vikao je, ali ga nitko nije čuo. Nakon dva dana, netko je isključio i svjetlo, tako da je Chong ostatak vremena proveo u potpunom mraku. Kad su ga konačno našli, bio je potpuno dehidriran, van sebe, a pluća i bubrezi su mu pretrpjeli oštećenja. Nakon svega, dobio je 4.1 milijun dolara odštete. Prošao je psihoterapijsko liječenje zbog PTSP-a i planira završiti studij.