Novi Sonyjev DSC-HX90V

DSC-HX90V, Sony, fotoaparat
Novi Sonyjev DSC-HX90V fotoaparat savršen je suputnik, spreman da vas prati na bilo koju destinaciju, bilo da se radi o razgledanju grada ili putovanju na more punom avantura.

Svaka značajka fotoaparata besprijekorno je osmišljena kako bi zadovoljila najnemirnijeg putnika u vama. Bez obzira na to željeli vi snimiti najsitnije detalje ili samo "uloviti" trenutak, najlakši kompaktni fotoaparat u svojoj klasi na svijetu pomoći će vam u svakoj situaciji na putovanju što se tiče fotografiranja.

S HX90 fotoaparatom nema udaljenosti koja vas može zaustaviti, njegov 30x optički zoom visoke kvalitete omogućuje vam da jednostavno približite stvari/scene koje su na distanci i fotografirate nevjerojatno detaljne fotografije.

Neka to bude plaža, razgledanje ili restoran, HX90 fotoaparat je toliko malen da ga možete uzeti i nositi sa sobom bilo gdje u vašoj torbi ili džepu. Unatoč svojim dimenzijama zbog kojih stane u svaki džep, s HX90 fotoaparatom možete dobiti nevjerojatne fotografije u potpuno automatskom načinu rada ili odabrati da unaprijedite vaše fotografske vještine s nizom ručnih mogućnosti kontrole. Fotoaparat ima nevjerojatno brz autofokus, Optical SteadyShot i 5-osnu stabilizaciju slike, što smanjuje trešnju fotoaparata na fotografijama ili filmovima pri zumiranju iz velikih udaljenosti.

Uživanje vaše djece u moru prvi put trenutak je vrijedan filmskog zapisa! Ne brinite se, filmski način rada omogućuje ekstraglatko snimanje akcije u Full HD-u uz visoku rezoluciju i kvalitetan zvuk.

Previše sunčane svjetlosti ponekad može izazvati nevolje za fotoaparat i fotografiranje, ali ne s elektroničkim tražilom. Bez obzira na to u kojim svjetlosnim uvjetima snimate ili fotografirate, bilo to u Sahari ili kraj Egejskog mora, tražilo otkriva vašu preferenciju gledanja kada jarko svjetlo oteža gledanje zaslona.

Koliko god da su dobre vaše fotografije s odmora, bi li one bile potpune bez selfija? Snimanje selfija s plaže, planina ili iz grada iznimno je lagano s HX90 fotoaparatom, njegov LCD zaslon sa 180 stupnjeva nagiba omogućuje vam da se vidite točno onako kako ćete se pojaviti na vašim fotografijama.

Bez obzira na to koji odmor i iskustvo izaberete za ovu godinu, vrijedno ga je podijeliti. Kako biste mogli odmah uploadati svoje fotografije (i potencijalno stvoriti val ljubomore među vašim prijateljima), HX90V fotoaparat omogućuje vam brzo povezivanje preko Wi-Fija na vašem telefonu ili tabletu, a ugrađeni GPS služi da vaši prijatelji i obitelj mogu znati točno gdje se nalazite.

Dragocjena sjećanja treba čuvati na sigurnom mjestu. Nemojte zaboraviti ponijeti memorijsku karticu brzih performansi. Sonyjeva SF-UX2 SD kartica dat će vam veliku brzinu i podršku pri HD fotografiranju i snimanju filmova. Sa značajkama poput otpornosti na udarce i izdržljivosti pri ekstremnim temperaturama, možete biti sigurni da su vaše uspomene sigurne gdje god da idete.