ORIGINALNA PROSIDBA Sebe i ženu koju voli ubacio u njezin najdraži Disneyjev crtić

prosidba, kino, crtani film

Prosidba filmaša Leea Loechlera iz Bostona postala je viralna. On je svoju curu, kardiologinju Sthuthi David, zaprosio u kinu na jedinstven način.

Njezin najdraži Disneyjev klasik, Uspavanu ljepoticu, malo je izmijenio kako bi princ izgledao kao on, a princeza Aurora poput nje. No, to je vidljivo tek u dijelu crtića kada princezu treba probuditi iz dubokog sna.

Princ, naravno, poljubi princezu kako bi je probudio, a onda vadi dijamantni prsten. Cijelo to vrijeme Leeova cura, koja sjedi s njim u kinu, ima neprocjenjiv izraz lica. Naime, shvatila je da s crtićem nešto ne štima, odnosno da su likovi drugačiji.

No, sve joj je postalo jasno tek kada princ iz crtića baci prsten u zrak, a Lee ga, kao, uhvati u kino dvorani.
Naravno, nakon što je Lee rekao sve što je imao, pristala je “živjeti s njime sretno do kraja života”, a onda je pogledala po dvorani i rekla: “Ajme, jadni ovi ljudi”, misleći da su im uništili prikazivanje crtića.

https://www.instagram.com/tv/B7GpxgqJROo/

Na to joj je Lee odgovorio da su svi bili uključeni, a Sthuthi je bacila malo bolji pogled na dvoranu. Shvatila je da su s njima u dvorani cijelo vrijeme prijatelji i obitelj.

Inače, Lee je na ovom radio šest mjeseci, a pomogla mu je australska ilustratorica Kayla Coombs. Koliko su se zapravo potrudili govori i činjenica koliko su scene na velikom platnu bile sinkronizirane s onime što se događalo u dvorani.

Dio kada princ iz crtića baca prsten, a Lee ga hvata bio je savršeno usklađen, dok Lee čeka odgovor likovi iz crtića nestrpljivo gledaju u njih, a kada Sthuthi kaže “da”, dobre vile krenu pjevati.