Od veličine slova do brzine pisanja: Način na koji pišete otkriva vašu osobnost

pisanje, osobnost, znanstvenici, istraživanje

Znanstvenici kažu da ljudi koji ostavljaju mnogo prostora između riječi uživaju slobodu i nezavisnost, dok oni koji prave mali razmak između slova vole društvo drugih. Ako su vaše riječi totalno izmiješane to pokazuje da ste nametljivi ili volite gužvu.

Pritiskanje olovkom dok pišete ukazuje na napetost i ljutnju, dok blago pisanje pokazuje znak predanosti. Blag pritisak znači da ste empatični i osjetljivi.

Ako vam je točka na i visoko na stranici vjerojatno imate aktivnu maštu. Ako točku na i stavljate točno iznad slova to je znak organiziranosti i detaljne orjentiranosti uma. Ako vam je točka na i, na lijevoj strani znači da oklijevate, a ako umjesto točke stavljate krug znači da ste razigrani i pomalo djetinjasti.

Ako su vam slova nakrivljena na desnu stranu to znači da volite upoznavati nove ljude i raditi s njima, dok slova nakrivljena na lijevu stranu pokazuje tendenciju rezerviranosti.

Oni koji prave široku petlju kod slova "L" su opušteni i spontani, dok uska petlja znači da ste često napeti i suzdržavate se od velikih koraka u životu.

Zaobljena slova znače kreativnost i umjetničku sposobnost, dok su šiljasta slova s oštrim vrhovima znak ambicioznosti.

I brzina pisanja govori o vašoj osobnosti. Ako pišete brzo vrlo je vjerojatno da ste nestrpljivi i ne volite gubiti vrijeme, dok sporo pisanje znači da ste metodični.

Izvor: klix.ba