Što mislite kako se roditelji snalaze s ISTIM BEBAMA?

blizanke
Bračni par Gilbert iz Pontypoola, Velika Britanija bio je iznenađen kada je saznao kako će dobiti jednojajčane trojke. "Za vrijeme ultrazvuka medicinska sestra je pozvala druge jer nije mogla vjerovati kako je to stvarno istina", rekla je majka trojki Karen za BBC. Razumljivo jer je mogućnost za prirodno dobivanje trojki jedna naspram 160 tisuća.

Nakon opasne trudnoće roditelji Ffion, Maddison i Paige naišli su na novi problem. Bebe od svega nekoliko mjeseci toliko sliče jedna na drugu da čak ih čak ni oni nisu mogli prepoznati i oslovljavati po imenu. Stoga su došli na ideju da različitim bojama mažu nokte svojim kćerima trojkama, kako bi mogli znati koja je koja.

Ovo nije nikakav modni trend, suprug i ja smo zaista bili u problemu. Kada smo shvatili kako nam lakovi mogu pomoći, život nam se promjenio. "U jednom trenutku smo strahovali kako ih nećemo moći naučiti da se odazivaju na svoje ime", ekla je majka Karen te dodala kako se nada da će tijekom vremena djevojčice malo manje sličiti jedna na drugu.

dnevnik.hr