Numerologija - Datum rođenja određuje vašu osobnost (II dio)

Naime, broj ili brojevi koji se nalaze u datumu vašeg rođenja, vrlo su znakoviti, te su dio vas kao osobe, osobnosti, vaše prošlosti i budućnosti. No, da ne duljimo, sve što trebate učiniti je naći datum svojeg rođenja i pročitati što piše pod njim. Mi smo se iznenadili koliko su karakteristike točne. Brojke nikada ne lažu!

16.
Sve što radite, želite raditi sami, pa vas neki mogu smatrati usamljeničkim tipom. Prilično ste nefleksibilni, volite i želite biti samostalni više od svega.
Zbog toga vam je teško održavati veze s ljudima, te ste vrlo vezani na svoju obitelj i općenito privatnost doma. Vrlo teško pokazujete emocije.

17.
Zahvaljujući broju 17 u vašem datumu rođenja, imate dosta sreće u financijskom planu. Vrlo iskreni te imate smisao za etičke norme, no isto tako nemoguće vas je prevariti posebno u poslovima kojima se bavite. Karijerista ste, no najbolje vam je da svoju karijeru započete od lakših zadataka i projekata, koje ćete moći i dovršiti. Vrlo teško otvarate srce, ali isto tako ga teško dajete.

18.
Vrlo dobri ste u timskom radu, no isto tako ste osoba koja teži da ostane individua. Odlično izvršavate sve zadatke, dobar ste organizator i administrator. Vrlo ste tolerantni, slobodoumni, velikodušni i srčani. Dramatični ste što se tiče izražavanja osjećaja.

19.
U vama se krije velika snaga i samopouzdanje, a vaš jedinstveni pogled na svijet i stvari, mogu vas dovesti u konfliktne situacije s drugima. Vrlo ste osjećajna osoba, no vaši osjećaji vrlo često ostaju potisnuti. Imate neodoljivu narav, koja može postati dominantna u mnogim situacijama. Savjete i ne prihvaćate najbolje, te najčešće učite na vlastitim greškama. Zbog svih tih karakteristika, ponekad ćete se osjećati neshvaćeno.

20.
Vrlo ste emocionalna, osjećajna i intuitivna osoba. Također, ste vrlo društvena osoba, što vam omogućava vrlo brzo sklapanje prijateljstva s različitim ljudima. No, u većim društvima ne funkcionirate najbolje.
Vrlo ste topla osoba koja zahtjeva neprestanu pažnju. S druge strane, vrlo lako zapadate u depresije i skloni ste čestim promjenama raspoloženja što vas sprečava da realno sagledate situaciju.

21.
Vrlo ste vitalna osoba, te se vrlo lako oporavljate od problema, psihički i fizički. Imate nemiran duh, no ljudima se često čini da ste vrlo smireni i flegmatični. Općenito stavljate vrlo dobar dojam, vrlo ste vješti i daroviti što se tiče pisanja, pjevanja i javnih govora. Praktična ste i racionalna osoba, ali i s druge strane vrlo osjetljiva. 

22.
Vrlo ste poduzetna osoba koja na svoja leđa može prihvatiti brojne odgovornosti te raditi dugo i požrtvovno kako bi postigla svoj cilj. S druge strane, vrlo ste tvrdoglava i kruta osoba, no zbog toga ste vrlo dobro organizirani.
Intuitivni ste i vrlo svjesni sebe i svoje okoline, što može s vremena na vrijeme izazvati nervozu.

23.
Vrlo ste talentirana i svestrana osoba, koja se najbolje snalazi u radu s ljudima. Imate napredna razmišljanja, vrlo ste maštoviti i prilagodljivi. Nakon nekog vremena postajete nemiri na jednom mjestu, te vam je potrebna promjena okruženja. Pametni ste, brzo zaključujete i vrlo ste analitični. S druge strane, povremeno imate tendenciju izbjegavanja obaveza. Vrlo ste društvena osoba.

24.
Iako možda to možda ne vidi na prvi pogled, vrlo ste odgovorna osoba, spremna pomoći drugom ljudima. Zbog toga ste vrlo dobri u posredništvu među ljudima, pravi mirotvorac. Odani ste obitelji i prijateljima, prema kojima ste ponašate zaštitnički. Osjećaji čine važan dio vašeg života, a ljubav volite primati i davati.

25.  
Skloni ste znanosti i tehnici i drugim kompleksnim stvarima, koje drugima nisu previše jasne. U jednu ruku se perfekcionist, poznati ste po vrlo logičnom razmišljaju, intuitivnosti, racionalnosti i odgovornosti. Vrlo teško pokazujete osjećaje, makar su oni često vrlo intenzivni. Privatna ste osoba te imate uski krug pravih prijatelja.

26.
Zahvaljujući brojevima u vašem datumu rođenja imate povećanu sposobnost za uspjeh u poslovnom svijetu, a posebno se ističu menadžerske sposobnosti, zatim sposobnosti organizacije i administracija, te rad s financijama. Vi ste praktična i realistična osoba, koja često traži zadovoljstvo u materijalizmu.

27.
Vrlo ste otvorenog uma, tolerantni, darežljivi i uvijek spremni na suradnju, te ste vrlo dobri u radu s ljudima. Zbog toga sve što radite u životu podređeno u zajednici, a sve što postižete u životu, činite to uvjeravanjem, rijetko silom. Skloni se empatiji. 

28.
Vi ste vrlo neovisna osoba, puna energije, samopouzdanja i snage volje. Skloni ste započinjati poslove, za koje ne znate kako će završiti, no ipak u većini slučajeva vi ćete ga dovršiti. Niste osoba koja previše gleda na detalje, no gotovo da nema stvari koju ne možete ostvariti. Imate dominantnu osobnost.

29.
Vrlo ste kreativna osoba, puna mašte i sklona idealizmu, te niste previše skloni poslovnom svijetu. Svjesni ste svoje okoline. Osjećajni ste te iznimno intuitivni s velikom moći procjene. Vi ste više sanjar, nego poduzetnik, no vrlo dobro se snalazite u radu s ljudima.

30.
Osoba ste koja ima potrebu za izražavanjem svojeg mišljenja i stavova, kako bi bila zadovoljna i sretna. Zbog toga ste razvili i smisao za jasnim i shvatljivim izražavanjem. Zbog toga imate sve predispozicije da postanete novinar, pisac ili glumac. Upravo zbog vaše moći uvjeravanja, činit će vam se da ste uvijek u pravu, što neće biti istina.

31.
Vrlo ste energična osoba, odgovoran radnik, te se ističete dobrom organizacijom i menadžerskim sposobnostima. Ozbiljna ste i iskrena osoba, te imate strpljivost koja je potrebna da ostvarite određene uspjehe. Vrlo ste praktična osoba, no to ne znači da nemate mašte. Ukoliko u životu nemate odgovornosti ne osjećate se potpuno, pa vam zbog toga brak i djeca dobro pristaju u vaš stil života.
izvor: zena.hr