Nakon što otkrijete čemu sve služi, ovaj proizvod postat će neizostavan u vašem domu

puder, ljeto, korisni savjeti, dječji puder, uporaba u kućanstvu, trik, puder za bebe
Relativno jeftin artikl koji se može nabaviti u obližnjoj trgovini postat će neizostavan u vašem domu nakon što otkrijete što sve možete učiniti s njime. Riječ je o dječjem puderu koji možete upotrebljavati na razne načine koji će vas oduševiti.

Ovo su samo neki od njih:

1. Povećajte volumen trepavica - Ako prije nanošenja maskare na trepavice stavite malo dječjeg pudera, vaše trepavice izgledat će gušće i punije. Vaše će oči biti istaknute čak i uz samo jedan sloj maskare. Isprobajte!

2. Uklonite masne mrlje - Dječji puder odlično upija masnoću. Idući put kad vam nešto masno kapne na odjeću ili tepih, taj dio pospite dječjim puderom koji će upiti masne mrlje i osvježiti tkaninu.

3. Efekt porculanskog lica - Želite li izgledati svježe, za to vam nije potreban matirajući puder jer isti efekt možete postići i uz dječji puder.

4. Uklonite neugodne mirise iz obuće - Posipajte puder po unutrašnjosti cipela i ostavite preko noći, po mogućnosti na balkonu. Idući dan obrišite ostatke pudera. Vaše cipele mirisat će kao nove.

5. Zaštitite stare knjige - Ako stare knjige posipate dječjim puderom, vratit ćete život u njih. Naime, puder će upiti vlagu i knjigama dati sasvim novi izgled. Pustite da puder odstoji neko vrijeme, a nakon toga s knjiga ga nježno uklonite četkom.

6. Uklonite nečistoće s vašeg četveronožnog ljubimca - Želite li očistiti krzno vašeg ljubimca, nanesite na njega malo praha, a zatim ga dobro iščetkajte..

7. Koristite se njime umjesto šampona za suho pranje kose - Želite osvježiti svoju kosu, a nemate vremena za pranje? Stavite puder na dlanove i prođite prstima kroz kosu koja će u tren biti osvježena. Uz pomoć ovog trika pranje kose možete odgoditi i do 3 dana.

8. Popravite parket koji škripi - Živcira vas parket koji neprestano škripi? Pospite po podu dječji puder i metlicom ispunite praznine među letvicama. Vaš problem biti će riješen u trenu.

9. Smanjite bol kod depilacije - Neposredno prije depilacije nanesite puder na područje s kojeg želite ukloniti dlačice. Osim što će puder stvoriti dodatni sloj koji će vas zaštititi od prevrućeg voska, nakon depilacije smanjit će pojavu crvenila i iritacije.

10. Smanjite trenje kod hoda - Ako vaše tajice ili hlače s unutrašnje strane, nedugo nakon što ste ih kupili, postaju istrošene od trenja koje nastaje hodanjem, raspršite puder po njima. To će smanjiti trenje i očuvati vašu odjeću od ofucanog izgleda.

Izvor: Healthy Food Star