Moderne mlade mame

To nije lako kada ste zatrpane obvezama i brigom za drugo živo biće koje u potpunosti ovisi o vama, no izvedivo je.

Vjerojatno imate mnogo posla i ako ste prije poroda mnogo vremena provodile u brizi oko odjeće i odjevanja morat ćete malo premjestiti fokus i istražiti neke druge opcije, barem dok beba ne krene u jaslice ili vrtić, kada ćete ponovo moći uzeti malo više vremena za sebe.

Za sada se koncentrirajte na casual varijante i birajte odjevne komade koje ćete moći nositi i kasnije. Naravno, ne sugeriramo da ne biste tu i tamo mogli dati baki unuka na čuvanje i urediti se za svoga muškarca, ali visoke pete i svila nisu prikladni za popodneva provedena u parku.

Ako već ne želite nositi trenirke u kojima se ipak osjećate najudobnije danas je dostupno mnogo modela traperica koje u sebi sadržavaju dosta elastina. Odlično pristaju, a neće vas sputavati pri stalnom, saginjanju, podizanju djeteta i obavljanju stvari dok gurate kolica. Odlična kombinacija praktičnog i privlačnog.

Tko je rekao da mlade mame moraju biti samo u T-shirt maji cama? Odaberite moderne i udobne lepršave tunike sa cvijetnim uzorkom ili pastelnim bojama. Ako imate djevojčicu možete i njenu odjeću uskladiti sa svojom. Pravi mali modni tim.

Casual varijante ne podrazumjevaju samo tenisice. Jednako udobno će vam biti i u balerinkama ili sandalama na nisku punu petu. Ovoga proljeća volimo pastelne i neonske boje i mornarski uzorak na obući. Zašto ne biste i svojoj bebi obukle malu mornarsku majčicu i zajedno s njom otplovile u popodne igre i druženja.

Za vas slamnati, za bebu pletneni šeširić. Kombinirajte ga sa bjelom košuljom i udobnim hlačama. Sandale i sunčane naočale i velika kožna torba u koju stane sve što je vama i bebi potrebno tih nekoliko sati u gradu. Uživajte u majčinstvu i vremenu provedenom sa svojim malenim sa stilom. Cijenite svaki trenutak jer će vrijeme proletjeti i nećete se stići ni okrenuti i već čete se pitati kako je tako brzo odrastao.

Izvor : zanosna.com