Ljubomorni bivši: Uskoro ću roditi, a bojim se oca svog djeteta jer imam drugog

tinejdžerice, trudnoća, pobačaj, zdravlje, trudnoća, trudnice, žene, trudnoća, pitanja, beba, trudnoća, stomak, partner, trudnica
Termin za porod se bliži, a trudnica je poslala upit poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun te zatražila savjet kako se ponijeti u situaciji u kojoj se našla.

Naime, mlada trudnica je nakon tri godine veze prekinula odnos s ocem djeteta zbog njegovog zabrinjavajućeg ponašanja kada je bila u osmom tjednu trudnoće, no istaknula je kako održavaju komunikaciju i to samo vezano za trudnoću i dijete. Njen, godinu dana mlađi bivši partner, navodno je jako ljubomoran, iako ima novu djevojku.

Istaknula je kako želi da dijete ima i oca te da će mu omogućiti susrete s djetetom, no sada ima novog partnera te se boji kako bi bivši mogao rekagirati premanjoj ili djetetu.

Upravo zbog tih strahova, Deidre joj je savjetovala kako bi bilo bolje da dijete nema kontakt s takvom osobom u svom životu, posebice ako postoji strah od ugroze. Savjetovala joj je i da se obrazi nadležnim službama kako bi se eventualno spriječile teže posljedice po nju i dijete, pritom misli na agresivnog bivšeg partnera.