VIDEO  Pojavila se snimka stravične nesreće u Sarajevu u kojem je udarena trudnica

Prometna nesreća Sarajevo

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć u sarajevskom naselju Sokolje, kada je automobilom udarena trudna pješakinja.

O ovoj nesreći su se oglasili iz MUP-a SŽ.

"Dana 23. 5. 2024.godine u 20:00 sati na raskrsnici ulica Numan-paše Ćuprilića i Numan-paše Ćuprilića čikma, općina Novi Grad, dogodila se prometna nezgoda. Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila „VW Touareg“, kojim je upravljao K. H. (1997.) i teretnog motornog vozila „Peugeot Boxer“, kojim je upravljao I. Z. (1957.), obojica iz Sarajeva, piše Avaz.

Zbog siline udara putničko motorno vozilo „VW Touareg“ je skrenulo izvan kolovoza na trotoar i tom prilikom udarilo i oborilo na kolovoz pješaka A. H. (1995.) iz Sarajeva. U ovoj prometnoj nezgodi teške tjelesne ozljede zadobila je pješakinja A. H., kojoj je liječnička pomoć ukazana na Klinici za ortopediju i traumatologiju UKC Sarajevo, gdje je zadržana na daljem liječenju. 

Video možete pogledati OVDJE.

Obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, a očevid na mjestu događaja obavili pripadnici Uprave policije MUP-a  SŽ, uz angažman sudskih vještaka prometne i strojarske struke. Svi sudionici ove nezgode su alkotestirani, gdje kod pješakinje A. H. i vozača K. H. nijie bilo reakcije na alkohol, dok je kod vozača I. Z. utvrđeno prisustvo od 1.44 promila alkohola u organizmu.

Istog dana, nakon završenih očevidnih radnji, u 23:50 sati policijski službenici Odjela za prometne istrage Uprave policije MUP-a SŽ su, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo lišili slobode I. Z. vozača teretnog motornog vozila „Peugeot Boxer“.

Osumnjičeni je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a SŽ, a policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju navedene prometne nezgode", naveli su iz MUP-a.