Bez kemijskog čišćenja: Trik koji uklanja neugodan miris s odjeće

kupljena odjeća, pranje, razlozi, raspoloženje, boja, odjeća, trik, odjeća, materijali za odjeću, trikovi, odjeća, popraviti , kupljena odjeća, pranje, votka , odjeća, neugodan miris, neugodan miris, otklanjanje
Glumci na Broadwayu se po cijele noći znoje u svojim kostimima na pozornici, i ne mogu ih svaki dan nositi na kemijsko čišćenje, otkrila je Leslie Reichert za magazin "Reader's Digest".

Ova savjetnica za ekološke načine čišćenja tvrde da gardobijeri uklanjaju neugodan miris s njihove scenske odjeće koristeći votku. Votkom pošpricaju odjeću u tankom sloju, puste da se odjevni komad u potpunosti osuši prije nego što ga daju glumcima na nošenje.

Nije važno je li votka skupa ili jeftina, važno je da ima što viši postotak alkohola, te da nema nikakvih dodanih okusa. Također, važno je votku preliti u bočicu s raspršivačem kako bi osigurali ravnomjerno nanošenje ovog sastojka po površini tkanine.

Iskusni stručnjaci savjetuju da ne pretjerujte s količinom votke koju raspršujete po odjeći, te da odjeću ne nosite odjeću prije nego što se alkohol ispari. U suprotnom će odjeća imati neugodan miris.  

zadovoljna.hr