Nude bogatstvo za dadilju, ali zbog jezivog detalja niko ne prihvata posao

ukleta kuca
ukleta kuca
Cijela priča zvuči idealno, ali postoji jedna stvar koja odbija one koji su u potrazi za poslom.

Naime, roditelji traže dadilju nakon što je petero zaposlenih u posljednjih 12 mjeseci dalo otkaz zbog, kako tvrde, "onostranih dešavanja" u njihovoj staroj kući, koja su uključivala razbijanje stakala, čudne zvukove i pomijeranje namještaja, piše Mirror.

Obitelj je pomoć zatražila na društvenim mrežama u nadi da će se ipak naći neko dovoljno hrabar i pristati na "izazov" u njihovoj "ukletoj" kući u Škotskoj i nekog tko će ostati duže od prethodnih zaposlenih.

Navode da u kući žive već 10 godina, da su mnogo zauzeti poslom i često su na putu, a navodne čudne događaje nikada osobno nisu iskusili, već su im o tome samo pričali njihovi bivši zaposleni, ali ističu da im je pri kupovini kuće rečeno kako se priča da je kuća ukleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretnih dokaza za to, naravno, nema, ali i glasine su dovoljne da se dođe na loš glas, a u takvim situacijama ni angažman potencijalnih zaposlenih nije previše jeftin.

Oglas za posao objavljen je na stranici "Child care", a u njemu piše kako su djeca, o kojoj zaposleni mora da vodi računa u prostranoj obiteljskoj kući u regiji Scottish Borders , stara pet i sedam godina.

Zadaci uključuju pripremanje doručka djeci, spremanje za školu, odvoženje i dovoženje djece iz škole i pomaganje u pisanju domaćeg zadatka, kao i spremanje mališana za spavanje.

Roditelji tvrde kako im se dosad javilo nekoliko dadilja raspitujući se o detaljima, ali niko se još službeno nije javio na oglas za posao koji je objavljen još 29. svibnja.

Administratori stranice na kojoj je oglas objavljen u prvi mah su bili izuzetno iznenađeni njegovim sadržajem, ali su nakon višestrukih provjera potvrdili njegovu autentičnost.

Navode da niko od prethodnih zaposlenih nije pretrpio nikakvu povredu.