Nezaposlena majka doživjela je nešto nesvakidašnje od taxi vozačice

taksi, Dubrovnik
... još uvijek postoje tako dobri, dragi te humani mladi ljudi.

"Majka sam petero djece, nezaposlena i bez vlastitog automobila, a prije par dana sam vodila dijete na pregled u bolnicu i čekajući autobus za Mokošicu kraj nas je stao žuti taxi broj 74, za volanom je bila djevojka. Rekla sam joj da nismo naručili taxi, a ona mi je rekla da će nas povest tako da djeca i ja ne stojimo na suncu", navodi čitateljica Dubrovačkog dnevnika koja se rijekom vožnje s vozačicom kako kaže lijepo ispričala.

"Ispričala sam joj o svojoj trenutnoj situaciji i, sve u svemu, bila je to jedna ugodna vožnja. Na kraju mi je djevojka ostavila svoj broj i rekla da slobodno mogu nazvati kad nam god nešto treba. Vožnju nam nije naplatila te mi je pomogla iznijet kolica", govori naša sugovornica te navodi kako je bila ugodno iznenađena da još postoje tako dobri, dragi i humani mladi ljudi.

"Dok sam se jedan dan igrala s djecom zvonio je netko na vrata. Kada sam otvorila vrata, ugledala sam onu istu sinjorinu iz taxija s poklonima za djecu. Rekla je da je htjela samo malo obradovati dječicu jer zna kako je danas teško vrijeme", prepričala je.

"Suze su mi krenule od radosti", ispričala je čitateljica Dubrovačkom dnevniku te dodala da će uvijek biti zahvalna Katarini, vozačici taxi vozila koja vozi za Radio Taxi Dubrovnik 020 411 411.