Nepoznata bića uočena diljem zemlje

čudovište
Ruski ribari pak tvrde da se u sibirskom jezeru krije čudovište koje je krivo za smrt najmanje 19 ljudi. Čak su svjedočili i pogibelji svog prijatelja, kojeg je nepoznata neman odvukla u dubinu.

Lokalni stanovnici nepoznatu zvijer zovu Neski. Čudno čovjekoliko stvorenje ubili su i argentinski rančeri na području El Crestona. Mislili su da se radi o lokalnom predatoru koji je ubijao njihovu stoku, ali kada su ga napokon pronašli i ubili, bili su u šoku kad su vidjeli o čemu se radi.

Prema riječima rančera, stvorenje je bilo prekriveno dlakom i imalo je prste na rukama i nogama, a najuočljiviji su bili zubi, odnosno golemi očnjaci. Uplašeni rančeri stvorenju su odsjekli glavu, a tijelo bacili u obližnji kanjon.

I mještani sela u jednom dijelu Ekvadora pronašli su nekoliko puta osakaćenu i na komade rastrganu stoku, a bilo je očito da ju je ubilo neko snažno i do tada nepoznato stvorenje, piše slobodna dalmacija.

Stručnjaci su u svim slučajevima rekli da nemaju odgovor na pitanje o kojim se bićima radi. Znakovito je i to što bića nisu fikcija, jer su, mediji pišu, pronađeni i leševi stvorova koji su poslani na ispitivanja u laboratorije u Moskvi i Washingtonu.

Vidjet ćemo radi li se o novim životinjskim vrstama, opasnim predatorima iz davnina ili pak vještoj podvali.