Nekoliko trikova da osvojite i zadržite ženu svog života

Kino je malo bolja ideja, ali nikako originalna. Planirajte nešto zabavno. Tako ćete se zbližiti kroz aktivnost i bolje upoznati. Bicikl, frizbi, roleri, tenis, piknik, neobičan kafić koji ima svoju priču…

Napravite plan i zadržite kontrolu

Žene vole planove i obožavaju kada muškarac ima kontrolu nad sastankom. Nema potrebe da je neprestano zapikujete šta želi i gdje bi ona željela da ide. Vodite brigu o detaljima.

Budite džentlmen

Ako pokažete da ste dobar čovek ona će imati osjećaj da je u dobrim rukama. Kada hodate ulicom provjerite da li hoda po trotoaru ili ulicom i podsjetite je da se pripazi. Prihvatite je za leđa, otvorite vrata, pridržite stolicu...

Ostanite kul

Poznato je da se dame najpre zaljubljuju u takozvane loše momke. No, to ne znači da bi vi sad trebalo da budete bezobrazni prema njoj, već jednostavno da se pomalo igrate toplo-hladno. Udjelite joj kompliment, a onda ignorirajte kad vam se ona sama pohvali novim cipelama.

Budite tajanstveni

Ma koliko da vam se dopada, nemojte biti prenapadni. Stvar je u tome da ne bi trebalo da otvarate svoje karte odjednom. Zadržite dozu misterioznosti, a nju držite u neizvjesnosti. Nemojte joj baš sve otkriti već na prvom sastanku. Neka ima želju da vas na drugom bolje upozna.

Imajte svoj život

Nemojte da djelujete kao da ste u očajničkoj potrazi za devojkom. Nijednoj dami se neće dopasti ako je nakon prvog izlaska nazovete deset puta da joj kažete kako vam je bilo super. Jednom je dovoljno. Slično je is ostalim znakovima koji upućuju na to da ste "očajni". Bavite se i drugim stvarima. Na taj način ćete imati i više tema za razgovor i biti zanimljiviji.

Budite nepredvidljivi

Velika greška koju možete napraviti je biti predvidljiv. To ne znači da treba da budete neodgovorni, nego da je potrebno s vremena na vrijeme da je iznenadite nečim i da promjenite rutinu.

Neke stvari treba zaslužiti

Sigurno znate da mnogi ljudi ne cijene dovoljno ono što su lako dobili. Nemojte da počne i vas tako da shvata. Neke stvari, kao što je upoznavanje sa vašom porodicom ili prijateljima, sačuvajte za kasnije.

Budite čovjek od akcije

Mnoge žene očekuju da muškarac napravi prvi korak. I to u mnogim stvarima prvi korak - prvi traži broj telefona, prvi nazove, prvi predloži izlazak, plati prvi izlazak, prvi poljubac, prvi inicira seks ...

Budite opušteni

Pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Na početku veze normalno je da jedno drugo procijenjujete kako biste vidjeli ima li vaša odnos potencijala za budućnost. Ukoliko nema, nikom ništa. Pronaći ćete srodnu dušu u nekom drugom.

Izvor: telegraf.rs