Nakon ovog uspjeha ljubitelji iPhonea više će voljeti Apple

apple
... dostigao 22%. Apple je prva tvrtka u povijesti čija je tržišna kapitalizacija dosegla zapanjujućih 1 trilijun dolara.

Za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom dionica Applea (takozvani CFDi), Fortrade je pripremio besplatni vodič "Trgovanje cijenom dionica za početnike".

Besplatni vodič možete preuzeti na linku ovdje.

Još od kada se prvi put pojavio na tržištu 2007. godine, najznačajniji proizvod tvrtke Apple i temelj na kojoj počiva njena profitabilnost bio je i ostao popularni iPhone.

Rastuća ponuda proizvoda obuhvaća iPhone modele, Apple Watch i Apple TV. Pored toga, tvrtka sve veću dobit ostvaruje putem digitalnih online usluga što pretvara Apple u globalnog software giganta.

Apple je nedavno predstavio nove iPhone modele što kupcima pruža tri nove opcije: iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR. Isporuke modela iPhoneXS i XS Max počele su 21. rujna, dok će iPhone XR biti dostupan u predprodaji od 19. listopada, a isporuke će početi 26. listopada.

Čuveni tehnološki gigant svijetu je također predstavio i novu seriju pametnih ručnih satova. Nova verzija je unapređena radi lakše upotrebe. Ovi satovi imaju nove, revolucionarne funkcije mjerenja zdravstvenog stanja. Četvrta serija pametnih ručnih satova u sebi ima žiroskop pomoću kojeg detektira opasne padove.

Nove rezultate kvartalnog poslovanja Apple će objaviti 11. studenog 2018. U prethodnom tromjesečju prodaja je dostigla 41,3 milijuna iPhone uređaja, što je za pola milijuna ispod tržišnih očekivanja, ali je prosječna prodajna cijena svih prodanih iPhone modela nadvisila tržišna očekivanja za 30 dolara popevši se na 724 dolara.

Tvrtka je također prijavila prihod od 53,3 milijardi dolara, a očekivana zarada u ovom tromjesečju se kreće od 60 do 62 milijarde dolara, uključujući i ranu prodaju novih modela.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

CFD-i su kompleksni instrumenti i nose visoku razinu rizika od brzog gubljenja novca zbog upotrebe poluge. 71% retail klijenata gubi novac trgujući preko ovog providera. Trebali biste razmotriti razumijete li funkcioniranje CFD-a i možete li si priuštiti visoki rizik od gubitka novca.

Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na racunu za trgovanje. Ovi proizvodi možda nece biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta.

Fortrade ne prihvaca bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteci. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za tocnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.