VIDEO  Na tisuće vjernika u čudu gledalo u nebo: Mnogi tvrde da im se ukazalo nešto što bi promijenilo sve

ukazanje

Naime, 14-godišnji dječak bio je u svibnju u portugalskom svetištu Fatima kada je, kaže, doživio ukazanje Djevice Marije koja mu je, kazala kako će se ponovno ukazati u Knocku u 15 sati u subotu.

Na stotine ljudi okupilo se u irskom svetištu proteklog vikenda u nadi da će iskusiti blagoslov. U poruci objavljenoj prethodno na internetu, dječakov otac je objasnio čemu je njegov sin svjedočio u Portugalu.

- Dva dana imao je ukazanje u Fatimi i imao je vizije - kazao je i dodao kako nimalo ne sumnja u čudesnu prirodu tih vizija.

Zanimljivo je da otac tvrdi kako se u Fatimi ukazala međugorska Gospa.

- Ukazanje iz Međugorja razgovaralo je s njim na portugalskom i mogao je razumjeti svaku riječ iz njezinih usta, dobio je dar da razumije svako ukazanje - pojasnio je.

- 10. lipnja idemo u Knock i svatko tko želi doći je dobrodošao. Gospa će se tamo ukazati i to na tlu i blagosloviti svakog tko će tamo biti - glasila je audio poruka oca.

U subotu, dok je gomila čekala na ukazanje, jedan vjernik snimio je kako se oblaci razdvajaju, a neki su tvrdili da je sunce koje je obasjalo vjernike bio dokaz blagoslova više sile.

3trp8 by lolmids

Vjernici vjeruju kako se Djevica Marija ukazala u Knocku i 1879. godine.