Mostarac osvojio Jackpot od 77.543,30 KM!

jack pot
Svi uvijeti za potpuno uživanje su se, dakle, stekli. Igrači mogu da se opuste i iz udobnosti vlastitog i toplog doma nestrpljivo u zimskim danima gledaju kuglice koje izlaze. Igrati Lucky Six Bingo možete na dvije platforme, www.wwin.com i www.wwin-ba.com ali zamislite kakav je osjećaj imao sretni igrač čiji brojevi se nisu našli na kuglicama koje su ‘ugledale svjetlo dana' u tom krugu. Naizgled razočarenje, ali Wwin i Bingo pobrinuli su se da taj trenutak dugo pamti, piše sportsport.ba. Obzirom da nije pogodio nijedan broj, njegov listić se našao među onim "luzerskim" koji dodatno učestvuju u izvlačenju Extra Win-a (Jackpota). U Extra Win-u (Jackpotu) je sretnom dobitniku Nenadu D. iz Mostaraizvučeno svih šest brojeva i moglo je da počne slavlje, pošto je na njegov račun "doletjelo" čak nevjerojatnih 77.543,30 KM!

Podsjetimo da je prije svega šest dana ponosni i sretni igrač Wwina Admir iz Hadžića za samo 47 feninga uplate uspio da zaradi 47.000 KM, a ko je sljedeći sretnik o kome će se se pisati? Možda to budete baš Vi. Latinska poslovica kaže kako je sretan onaj čovjek koji sjedi u svojoj kući. Ukoliko mu se iste večeri "poslože" brojevi, onda sreća može da bude poprilično velika, što su uostalom mogli da osjete sretni igrači Wwin Binga proteklih dana, piše sportsport.ba.

Jedinstvena igra na cijelom svijetu

Podsjetimo, Wwin Bingo nije virtualna igra. Kuglice koje se izvlače nisu kompjuterska animacija već se zaista nalaze u bubnju. Zato, za razliku od ostalih naizgled sličnih igara kod WWin Binga omjer dobitaka nije niti može biti unaprijed određen. Velika je to razlika od virtuelnih igara. Jedan dobitak ne uvjetuje ali i ne isključuje naredni. U svakom novom izvlačenju imate podjednake šanse kao u prethodnom, pa ako je Nenadu iz Mostara pošlo za rukom da se obogati, već danas može se posrećiti i vama. Od Wwin tima smo saznali da se integriraju još dva studija i to Loto 1 od 37 i Loto 10 od 80.