Tinejdžerka (16) dobila na "jackpotu" dva milijuna funti - sve spiskala na drogu i ljubavnike!

Callie danas ima 25 godina i nema više ni penija od prvotnog dobitka. U intervjuu za Daily Mail priznala je kako je sve novce spiskala na drogu i alkohol, a iako je bez novaca danas se osjeća bolje nego ikad u životu. Naime, uskoro će postati mama malim blizancima, a već ima sina i kći.

- Jako sam uzbuđena što ću dobiti dva dječaka. To je najbolji dar koji mi je netko mogao dati i daleko je bolji od jackpota - tvrdi Callie.

Razbacivala se novcem

Ipak, nakon što je osvojila gotovo 2 milijuna funti novac je trošila na apsolutno sve što joj je palo na pamet, počevši od 550.000 funti za četiri nekretnine koje je kupila svojoj obitelji i sebi pa do automobila vrijednih po 85.000 funti.

Dobitnik jackpota od 2,7 milijuna eura vraća se na posao šofera

Nakon što ni tada nije bila zadovoljna svojim životom, Callie je potrošila 11.500 funti na stavljanje implantata u grudi, a mjesečno je izdvajala oko 200 funti za ekstenzije za kosu.

Callie nije marila za novac, već je šakom i kapom častila i svoje bivše ljubavnike te je tako jednom kupila automobil od 7.000 funti i povrh toga mu plaćala 3.000 funti mjesečno kako bi bio njen vozač.

Izgubila kontrolu

Mlada djevoka je ubrzo razvila ovisnost o kokainu te je samo na drogu i zabave potrošila oko 250.000 funti. Takvo ponašanje dovelo je do sloma njene veze s Nickyjem Lawsonom i oduzimanja skrbništva nad djecom Debony i Kian, zbog čega se tri puta pokušala ubiti.

- Napravila sam loš izbor kod muškaraca u svom životu jer sam bila mlada i glupa. Zabavljala sam se toliko da sam potpuno izgubila kontrolu nad sobom. Kad sada pogledam unatrag, užasavam se odluka koje sam donosila - izjavila je Callie.

Pronašla sreću

Nakon svega što je prošla Callie ističe kako joj se život vrtoglavo promijenio prije dvije godine kad je upoznala Paula Pennyja s kojim očekuje blizance te živi u unajmljenom stanu.

- Možda više nemam ništa od novaca koje sam osvojila, ali sam upoznala čovjeka svog života - zaključila je Callie.