FOTO  Završio 6. sajam vjenčanja

Sajam vjenčanja, Međugorje
Svoje najbolje izdanje brojnim posjetiteljima, koji su pristizali iz cijele BiH pa i iz Hrvatske, pokazali su ovogodišnji izlagači prekrasno uređenim štandovima i bogatom ponudom. Sajam je otvoren prvom modnom revijom a manekenke i manekeni zablistali su pod palicom službene vizažistice Tatjane Ivanković iz Akademije ljepote "Allure" te službenog službenog frizera Emerika Gudelja i ekipe iz frizerskog studia "Stiletto". Emerik i Tatjana su u popodnevnim satima održali i zanimljivu Hair i Make up radionicu dok je cijelu radionicu moderirala mlada voditeljica sa CityTV-a Ana Bavrka. Ovogodišnja cvjetna radionica okupila je brojne domaće i strane cvjećare. Prvi dio radionice održali su stručnjaci iz Smithers Oasis Adria, uz mnogobrojne savjete i zanimljive upute. Drugi dio radionice sa savjetima za bezvremensku eleganciju u stilu vjenčanja pokazao je Marko Pollak iz Pollak cvijeća Zagreb a sve pod pokroviteljstvom Masline iz Mostara.

Novost na sajmu ove godine je i Fotkaona, ekipa iz Zagreba koja je svojom kabinom za fotografiranje posjetiteljima Sajma priredila posebno zadovoljstvo.

Svečani završetak prvog dana 6. Sajma vjenčanja bila je humanitarna modna revija, a ove godine sa svrhom prikupljanja sredstava za Majčino selo u Međugorju. Voditelji ovog velikog događaja bili su poznata hrvatska glumica Ornela Vištica, koja je zablistala u unikatnoj vjenčanici Unique Love te Emerik Gudelj, poznati voditelj koji je ovom prigodom nosio odijelo Di Caprio by Varteks. Modnom pistom prošetale su i javne osobe u ulozi manekenki i manekena. Prva se na modnoj pisti pojavila pjevačica Zorica Andrijašević u prekrasnoj vjenčanici salona Bakus Sposa. Nakon nje ulogu manekenke imala je Ivana Marić, zaštitno lice 6. Sajma vjenčanja, prošetavši u bajkovitoj Diamond bride vjenčanici. Osim Emerika za ovu prigodu u odijelo Di Caprio by Varteks bio je odjeven i pjevač Ivo Jurić koji je potom obradovao sve prisutne svojim nastupom, kao i njegove kolegice Zorica i Ivana. Večernje haljine Ivice Skoke iz salona Diamond Bride, maštovite haljine zagrebačke dizajnerice Kristine Burje i dubrovčanke Andree Zvono pobudile su zanimanje djevojaka, a posebno zanimljivo stajale su nekadašnjoj Miss BiH a današnjoj PR menadžerici Konzuma BiH Zvezdani Stojaković i voditeljici Naidi Pekmezović. Za kraj, glumica Ankica Dobrić prošetala je modnom pistom u vjenčanici Bakus Sposa i sa sobom povela nekoliko djevojčica u prekrasnim malim vjenčanicama. Kao i svaka večer glamura i dobre zabave završila je velikim vatrometom pirotehnike Mirnovec.

Najbolje trenutke Sajma zabilježio je službeni fotograf Mate Zemljić iz WAF Studia.

Sve fotografije u GALERIJI