Pletene torbe svih veličina – hit trend 2010.

Pratite li trendove i volite modne dodatke, onda ne biste smjeli zaobići najnoviji trend među torbicama koji će na jednostavan način „podići“ svaku vašu odjevnu kombinaciju. Govorimo o pletenim torbicama – ali ne o „cekerima“ već pletenom uzorku od različitih materijala koji je potpuno osvojio svjetske dizajnere. Bilo da se radi o malim torbicama, clutch torbicama, torbicama preko ramena ili velikim vrećastim (hobo) torbama glavno je da je gore pleteni uzorak.


   
Bottega Veneta                                                          Topshop

   
       Ann Taylor                                          Diane von Furstenberg


YesStyle


Ono što je odlično kod ovakvih torbica je što se mogu koristiti za svaku priliku – jednako dobro izgleda i u casual kao i svečanijoj varijanti. Dakle, bez obzira na vaš outfit – spremali se vi ujutro u grad na kavu ili uvečer za izlazak – pletena torbica neka bude vaš vjerni pratioc. Pletene torbe pravi su hit ljeta, a nastavit će se nositi i na jesen. Dizajneri su ih osmislili u svim mogućim materijalima, oblicima i bojama, pa samo treba izabrati onu (ili one) koje najbolje odgovaraju vašem karakteru i koje će se najbolje uklopiti uz vašu garderobu.


   
Ann Taylor                                                              Asos

   
Michael Kors                                                Marc Jacobs


Torbe tamnijih I neutralnih boja – uvijek su siguran izbor i dobro idu uz svaku odjevnu kombinaciju. A ako pak ste odvažniji tip žene, onda se odlučite za otkačenu torbu u jarkoj boji ili više njih. Možete ih nositi ili kako biste podigli monokromatsko outfit ili još hrabrije - u kontrastu s odjećom jednako vedrih boja.


   
Topshop                                                     Deux Lux

  
  Miu Miu                                                   Nordstrom.com


Linea Pelle Collection


Kao što smo rekli – pravila nema, ni što se oblika ili veličine tiče, a isto je i s materijalom - može to biti koža, umjetna koža, pamuk, traper, lan, vuna...  Bitno je samo da je na njima zanimljivi, kompleksni pleteni uzorak na njima. Velike torbe, bilo da su okrugle, četvrtaste ili vrećaste savršene su za obavljanje dnevnih zadataka, dok će one manje savršeno upotpuniti svečani večernji look. Koristite svoju kreativnost i stil za osmišljavanje savršene modne fantazije koju ćete nositi ovih dana, ali i u narednim mjesecima.


     

izvor: zena.hr