FOTO  Mostar: TC Piramida domaćin prve večeri Fashion Week-a

Revije su nosile profesionalni modeli agencije ABC Models, među kojima i aktualna Miss Bosne i Hercegovine - Fikreta Husić, Aleksandra Milanović - Fashion TV Model BiH, Jovana Gajić - Best Model BiH 2010 godine, Marina Poletan - Best Model BiH 2011 godine, Kristina Anić, Miss Hercegovine i brojne druge.

Ovo najveće modno događanje u BIH se nastavlja večeras u 20 sati u hotelu Bristol, gdje će se predstaviti sljedeći domaći dizajneri:

Nives Čorić i Ana Kreso dvojac "NIA"
Njihov nakit je odlika njih samih- razigran, veseo i šaren. Torbe su aktualnog dizajna i upravo onakve kakve promoviraju modne bloggerice. Baby papučice su ručno rađene i uređene kao tenisice. Možemo reći da svi njihovi modeli prate sve ono što mlade djevojke žele- biti jedinstvene, moderne i originalne. 

Maja Mišić:
Kolekcija je inspirirana glazbom i novim jednostavnim odijevanjem...rock 'n' roll je početna stanica cijele kolekcije...

Andrea  Zvono
Kolekcija Beutiful lady, za ženu od jutra do mraka: na poslu, šetnji, kavi, večernjem izlasku. Modeli su profinjeni, elegantni, moderni i nosivi. Od živih boja do tamnih...

Razija Kokanović
Ova dizajnerica predstavlja kolekciju "Paukova mreža''. Svi modeli su izrađeni ručno od niti, upravo kao pauk u prirodi.

Anela Jurić
Rimon kolekcija gotovo je u potpunosti izrađena od čiste svile, a kombinacije pastelnih i jarkih tonova namijenjene su svim generacijama pripadnica ljepšeg spola.Posebnost pojedinih kreacija ogleda se i u ručno oslikanim detaljima.

Olgica Đikić
Predstavlja kolekciju pod imenom " DIVA "-  svečani program haljina i kompleta, inspiriranih modom 60-tih godina.

Glamurozno zatvaranje ovog modnog zbivanja održati će se sutra u 19 sati u najvećem shopping centru u BIH- Mepas Mall-u revijama nekih od najvećih svjetskih brendova.

Osim odličnih novih kolekcija, posjetitelje očekuje dobra zabava i SLOBODAN ulaz.