FOTO  Mirta otputovala na svjetski izbor Miss Universe

Mirta Kuštan, Miss Universe Hrvatske, Miss Universe

Na zagrebački aerodrom Pleso u ranim jutarnjim sati dovezli su je Vladimir i Marija Kraljević koji su dan ranije ispratili i Miss Universe Slovenije 2015. Anu Haložan jer su vlasnici licence za Hrvatsku i Sloveniju.

Budući da je Barbara Ljiljak Miss Universe Hrvatske 2015. imala nezgodu, prilikom koje je slomila ruku,  na glamuroznom svjetskom izboru zamijeniti će je lijepa Mirta, dok će se Barbara svojim obavezama misice vratiti čim se u potpunosti oporavi kroz mjesec dana.
Kako se Barbara Ljiljak ozljedila samo nekoliko dana prije puta Direkcija Miss Universe Hrvatske je morala u svega nekoliko dana pripremiti novu hrvatsku predstavnicu za ono sto je očekuje pri dolasku u Las Vegas. Budući da dvadesetdvogodišnja Mirta Kuštan, studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu, već izvrsno govori engleski i njemački jezik na sastanku u školi stranih jezika  Berlitz dobila je savjete o predstavljanju Hrvatske na engleskom jeziku, u Esplanadinom Health Clubu izradili su joj program vježbi s kojima će moći održavati svoju besprijekornu liniju i u teretani u Las Vegasu, stilisti Renata Kerastase Instituta pobrinuli su se da joj kosa ostane lijepa i zdrava, dr.Anic joj je uljepsao osmjeh , a Humanic, Vesna Sposa i BTC opremili su joj brojne kofere visokim potpeticama, elegantnim vecernjim haljinama te casual dnevnim kombinacijama za svaki dan.

Hrvatski nacionalni kostim inspiriran plavetnilom Jadrana i crvenim zlarinskim koraljima Mirta će predstaviti na paradi Nacionalnih kostima, a na Humanitarnoj aukciji donirati će grafiku Zvonimira Mihanovića.Mirtu pri dolasku na svjetski izbor Miss Universe 2015.očekuju brojne aktivnosti, preliminarno natjecanje,probe koreografije te brojna snimanja. Njezin boravak u Las Vegasu možete pratiti na službenoj Facebook stranici Miss Universe Croatia  https://www.facebook.com/MissUniverseCroatia/?fref=ts