Ovo su aplikacije za pametne telefone bez kojih ne možete!

aplikacije, mobilne aplikacije, pametni telefoni, aplikacije, mobiteli, android, Android 4.3, Android 4.4 KitKat, pametni telefoni, pametni telefoni, telefoni, potrošnja baterije, aplikacije, aplikacije, uticaj aplikacije na telefon, brisanje
Svaki dan ih je sve više i razlikuju se po kvaliteti,  no izdvojili smo deset aplikacija bez kojih jednostavno ne možete.

1. DashClock Widget

Koristan za uređivanje lockscreena i početnog zaslona. Omogućuje jednostavan pristup informacijama o vremenskoj prognozi, Gmail računu, alarmu, kalendaru, porukama i pozivima.

2. ColorNote

Pomaže pri sastavljanju bilješki i popisa koji se mogu urediti i po boji ili stilu. Omogućuje i postavljanje podsjetnika ili njihovo slanje e-mailom ili putem društvenih mreža.

3. Viber

Omogućuje besplatne pozive putem interneta i slanje poruka i fotografija. Imenik se sam ažurira pa nema mučenja s traženjem i ubacivanjem kontakata.

4. Moon+ Reader

Program za čitanje knjiga i stripova koji podržava formate epub, mobi, zip, html, zip, OPDS, CHM, cbr, umd, txt i fb2. Ponuđena je i opcija prilagodbe teksta.

5. AccuWeather

Aplikacija za praćenje vremenske prognoze pomoću koje korisnici mogu vidjeti temperaturu u gradu ili zemlji te dnevnu ili tjednu prognozu.

6. Shush!

Nakon što ste isključili zvonjavu telefona, automatski će ponovno aktivirati zvukovnu dojavu da imate dolazni poziv. Aktivira se tipkama za upravljanje glasnoćom telefona, a jednom kada se aktivira, upitat će vas koliko dugo želite da zvonjava bude isključena.

7. Winamp

Mnogi kod kuće slušaju glazbu preko Winampa, a sada je to moguće i na Androidu. Omogućuje puštanje pohranjene glazbe, slušanje radijskih programa, sortiranje prema žanru i prilagođavanje equalizera.

8. Shazam

Prepoznaje pjesmu te je automatski traži na Youtubeu pa pomoću nje možete saznati naziv pjesme te informacije o izvođačima.

9. HistoryEraser

Omogućuje brisanje povijesti posjećenih stranica, pogledanih mapa, stvari skinutih s interneta...

10. AirDroid

Uz pomoć ove aplikacije bežično se prebacuju podaci s Androida na računalo i obratno, bez USB-kabela, putem WiFi mreže.

Večernji list