Jailbreak za iPhone 6, 6 Plus i ekipu na iOSu 8.1

Jailbreak , iPhone 6, apple
Kineski tim jailbreakera imena Pangu je već uspio jailbreakati i posve friški iPhone 6 i iPhone 6 Plus te nove, netom predstavljene iPade Air 2 te iPad mini 3.

Očito je ključan trenutak u jailbreak povijesti bio dolazak iPhonea na kinesko tržište koje očito vrvi pametnim glavama čija jailbreak rješenja u zadnje vrijeme žare i pale iZajednicom. Apple je tek prošli tjedan predstavio nove modele iPada i iOS 8.1 nadogradnju, a sposobni dečki (možda i cure) već složiše jailbreak rješenje za tu najsvježiju verziju iOS-a i što je još važnije, uspješno jailbreaka novi iPhone 6 i iPhone 6 Plus, koji eto taman pristižu na naše tržište.

Pangu uspješno jailbreaka iOS 8.0, 8.0.1, 8.0.2 i novi 8.1, a kompatibilan je sa sljedećim uređajima:

iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
iPhone 4s
iPad (2, 3, 4, Air, Air 2, mini 1, mini 2, mini 3)
iPod touch 5

Pangu jailbreak rješenje u svojem trenutnom obliku nije baš za svakoga i namijenjeno je onima koji se snalaze s SHSH protokolom, a developerima će omogućiti rad na svojim jailbreak aplikacijama i tweakovima koje toliko volimo. Trenutno nije podržana ni Cydia Trgovina jailbreak aplikacijama no Saurik se bavio na posao pa bi i to uskoro trebalo biti spremno.

U svakom slučaju ovo su jako dobre vijesti, a Pangu Jailbreak će uskoro biti dostupan u obliku kakvim će svi lako moći baratati. Strpite se još koji dan.

U zadnje je vrijeme Apple toliko nekadašnjih jailbreak tweakova i trikova inkorporirao u svoj iOS da je sve manje razloga za jailbreak. Jailbreakate li svoje iLjubimce i ako da zašto?

Izvor