Majka se šokirala kad je doznala da njena kćer spava sa svojim ocem

Majka se šokirala kad je doznala da njena kćer spava sa svojim ocem
 Nije mogla dočekati da upozna muškarca koji je toliko usrećio njezinu kćer, a onda se šokirala kada je doznala da joj kćer spava sa svojim davno otuđenim biološkim ocem, Andrewom Butlerom (47). Nicola je oca pronašla na internetu, nakon čega su započeli incestuoznu aferu. Užasnuta otkrićem Katrina je sve prijavila policiji. Prošle godine Butler je zatvoren nakon priznanja da je imao spolne odnose s članom obitelji, a Nicola je obećala da više neće imati nikakve veze s njim, ali sada je Butler oslobođen, a Nicola je nestala. Iako je vjerovala da je horor završen, Katrina se sada brine gdje je njezina kćer.

- Osjećam se kao da živim u noćnoj mori, to je odvratno, rekla je Katrina za Sun.

Nicola oca nije vidjela od četvrte godine

Ona je Butlera upoznala 1984. godine kada je imala 17, a u manje od godinu dana su se vjenčali i dobili kćer Nicolu, kao i sina Leeja (25), ali veza nije potrajala.

- Bio je dobar otac, ali jednostavno smo se razdvojili. Razveli smo se kad je Nicola imala četiri godine, ispričala je Katrina. Iako su živjeli na udaljenosti od tek 16 kilometara, Butler je izgubio svaki kontakt s obitelji nakon odlaska, a kada je Katrina ušla u vezu s električarom Carlom Yates (41) njezina djeca počela su ga zvati tata. Nicola je s 18 godina uzela i njegovo prezime.

Ipak, dvije godine kasnije Nicola je postala očajna u želji da pronađe svog biološkog oca što je Katrina potpuno razumjela, ali nije mislila da je to dobra ideja.

Nicola je 2006. putem interneta došla do oca i počela se tajno sastajati s njim. Nešto kasnije obitelji je izmislila da je upoznala nekoga, dečka Andyja starog 35 godina.

- Katrina je rekla da je sve neobavezno i ​​da ga ne želi upoznavati s obitelji prerano. Na početku sam samo bila zabrinuta, ali nekoliko puta mi je rekla da su prekinuli pa se nisam brinula. Ipak, kada je 10 mjeseci kasnije objavila da počinje živjeti s njim, bez da sam ga upoznala, zabrinula sam se, prisjeća se Katrina.

Majka ipak doznala s kim se viđa kćer

Nicola je stalno smišljala nove isprike zašto dečka ne želi upoznati s obitelji, a onda je pozvala polusestru Natalie da ga upozna. Ona je obitelji rekla da je 'Andy' dosta stariji od Nicole, ali da su sretni. Unatoč Nicolini trudu da sakrije svoju vezu, Katrina je jedan dan došla do 'Andyja' slike.

- Nisam vidjela njegovo lice više od 20 godina, ali odmah sam znala da je to on. Pokušala sam se uvjeriti da njezin dečko samo izgleda kao Andrew, rekla je Katrina koja je nakon saznanja odjurila u Nicolin stan. Nicola je pokušala negirati da su u seksualnoj vezi, ali bilo je jasno da se nešto događa. Katrina je sve odlučila prijaviti policiji i nije mogla vjerovati da Nicola brani njihovo ponašanje.

Butler je bio oženjen i imao dvoje djece

Kada je otišla na policiju Katrinu je dočekao novi šok. Doznala je da su njezina kćer i bivši suprug već bili na sudu zbog nezakonitog odnosa. Naime, kada je Nicola ušla u trag Butleru on je bio oženjen i imao je dvoje djece. Unatoč tome, započeli su svoju aferu, a prijavila ih je Butlerova bivša supruga Marie Betts (37). U svibnju 2007. godine na sudu u Birminghamu oboje su se izjasnili krivima za seks s članom obitelji. Butler je dobio 4 mjeseca uvjetne kazne, a Nicola je dobila 18-mjesečni nadzor.

Nakon Katrinine prijave, s istim optužbama suočili su se u kolovozu 2011. Ponovno su priznali krivnju, a ovaj put Butler je osuđen na 10 mjeseci zatvora i naređeno mu je da se prijavi u registar seksulanih prijestupnika. Nicola je osuđena na 26 tjedana uvjetno.

- Stupila sam u kontakt s njim jer sam htjela pravi odnos oca i kćeri. Nisam ga vidjela otkad sam bila jako mala i stvarno ne znam kako i zašto se ovo dogodilo, zašto su se stvari razvijale na ovaj način, rekla je Nicola na sudu.

Obećala je da neće imati daljnji kontakt s ocem, ali u siječnju, u vrijeme kada je Butler izlazio iz zatvora, nestala je i otada još se gubi svaki trag.

- Volim svoju kćer, ali nikad još neću oprostiti to što je napravila. Slomila mi je srce, zaključila je Katrina.