Majka ostavila djevojčice same na ulici pa se zabavljala na Facebook-u

Djeca su se izgubljeno i dezorijentirano kretala po raskrižju, dok su automobili jurili pored njih, sve dok ih nije pronašao stariji bračni par koji je i obavijestio policiju, piše javno.hr.

Starija kćer Dominae je policajcima rekla da živi u "Plavoj kući s cvijećem ispred" u 53. ulici, da im se mama zove Dalisha i da ih je dovezla automobilom, a zatim "samo ostavila na nogostupu i odvezla se".

Socijalna služba koja je preuzela djecu procijenila je da su u dobrom stanju i da ne pokazuju znakove fizičkog zlostavljanja, iako susjedi kažu da su često čuli kako majka viče na njih, odnosno da su je neposredno prije nego što je djecu ostavila na ulici čuli kako se dere "Prestani plakati, zašuti, izbacit ću te van".

Vrijeme provodila na Facebooku!

Dalisha Adams je uhićena i protiv nje je pokrenut sudski postupak po dvije točke optužnice za ugrožavanje sigurnosti maloljetnika, a ono što je šokantno je to da je prije uhićenja na svom Facebook profilu postavila fotografiju golog muškarca koji u ruci drži šampanjac, vjerojatno u želji da pokaže kako se dobro provodi.

Jedina osoba koja pokušava pronaći opravdanje u njenom postupku je njezina majka Bertha Davia, koja je uvjerena da je u pitanju svađa između nje i oca njene djece, te da je njen postupak rezultat živciranja i nemoći.