FOTO  Kupila tortu u radnji, a u njoj je čekala zmija

torta

Ona je u torti ugledala ni više ni manje nego pravu zmiju. Claire Lewis je u poznatoj velškoj trgovini Asda u Rondi kupila svoj omiljeni slatkiš - tortu, ali kada je došla kući i skinula omot, u torti je ugledala malo stvorenje, pravu živu zmijicu.

- Bila sam šokirana, zaista nisam očekivala neku životinjicu koja liči na mini zmiju u mojoj čokoladnoj torti - izjavila je za velške medije.

Također, ona se žalila ovom Asda lancu slatkiša za pretrpljeni strah, ali su joj oni, prema njenim riječima, ponudili smiješnu cifru za odštetu.

- Iz Asda su mi ponudili su mi samo 6 funti uz izvinjenje. Nije mi stalo do njihovog novca, koliko me je iznervirao i šokirao prizor koji sam ugledala kada sam načela tortu. Bezbroj puta sam uzimala slatkiše, ali nikad nisam dobila životinju u jednom od njih - rekla je Claire britanskim medijima pomalo ljuta na bizarnu situaciju.

Glasnogovornik ove trgovine javno se izvinio zbog velikog propusta i rekao je da je nesretnoj Velšanki ponuđen novac u iznosu od 30 funti kao znak dobre volje i izvinjenje.