U Mostaru dodatno prikazivanje filma Danisa Tanovića

SFF u Mostaru Plaza
SFF

Zbog velike potražnje karte više za film bosanskohercegovačkog redatelja Danisa Tanovića 'Deset u pola', održat će se dodatna projekcija u mostarskoj Cineplexx kino dvorani u četvrtak, 19. kolovoza, u 21 sat.

Pored ove projekcije, na programu je film 'Jahači pravde' Andersa Thomasa Jensena u kojem jednu od glavnih uloga tumači Mads Mikkelsen, dobitnik 'Počasnog Srca Sarajeva' 26. Sarajevo Film Festivala (2020.), 19. kolovoza u 21:30 sati film 'Junak', novi film Asghara Farhadija, dobitnik Grand Prixa na ovogodišnjem festivalu u Cannesu.

Zadnju večer festivala, 20. kolovoza, na programu je film redatelja Dragana Bjelogrlića 'Toma', impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, ljubavi koje su ga inspirirale prilikom komponiranja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Pored Tome, kroz film pratimo i živote poznatih umjetnika tog vremena: Silvane Armenulić, Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih.

Karte za filmove je moguće kupiti od 14 do 20:30 sati u Cineplexxu. Cijena ulaznice je 7 KM, a karte se mogu kupiti i online na tickets.sff.ba/screenings.

Festival će se održati u Mostaru na trgu Tržnog centra 'Plaza', a svi filmovi na otvorenom počinju u 21:30 sati. U slučaju kiše projekcije se premještaju u dvorane Cineplexx, navode organizatori.