POZIV ZA RADIONICE Naučite vještine u crtanju i dobijte nagrade i izložbu

Strip Mostar

Prijave za radionice „Naša zajednička budućnost u Mostaru“ na kojima će svi zainteresirani sudionici od 13 i 25 godina starosti imati priliku naučiti neke od vještina u crtanju, otvorene su do 17. rujna. Klub Mostrip – Mostar realizirat će prvu radionicu 21. rujna s početkom u 18 sati u Narodnoj knjižnici HNŽ (prostorije u Kosači).

„Neke od vještina koji će zainteresirani moći naučiti su: kreiranje likova s različitim osobinama, crtanje tijela u različitim položajima, pokret u stripu, tuširanje stripa, priprema crteža za koloriranje na kompjuteru, izrada naslovnice stripa, izrada stripa od 2-3 sličice, bez riječi, temeljenog na gegu, crtanje stripa uz već pripremljen scenarij i druge vještine crtanja“, priopćeno je iz Klub Mostrip – Mostar.

Osim toga, planirano je sudjelovanje polaznika radionica na 8. mostarskom strip vikendu, te izložba radova polaznika radionice.

„Uz sve navedeno, svi sudionici radionica dobiti će certifikat o sudjelovanju na radionicama, a najbolji radovi dobiti će vrijedne nagrade“, kazali su oni.

Ovaj projekt financijski je podržan kroz projekt Mostar – Prostori koji pokreću, koji implementira People in Need, a financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani između 13 i 25 godina starosti, putem e-mail adrese:

[email protected] ili putem facebook stranice Mostrip.