"POMOZIMO DRAGICI BOŠKOVIĆ" Klapska noć u Čerinu humanitarnog karaktera

Čerin
Ilustracija

U nedjelju, 18. prosinca s početkom u 20 sati u crkvi Svetog Stjepana Prvomučenika na Čerinu bit će održan humanitarni koncert za pomoć u liječenju Dragice Bošković.  Na koncertu će se skupljati dobrovoljni prilozi, a nastupit će hercegovačke klape.  

Nastupiti će Klapa Trs (m) (Mostar), Klapa Bura (ž) (župa Gradina), Klapa Concordia (m) (Međugorje), Klapa Izvor (ž) (Studenci), Klapa Ero (m) (Mostar), Klapa Mir (ž) (Međugorje) i klapa Zvizdan (ž) (Posušje).

"Pozivamo i vas da nam se pridružite 18.12. u 20:00h u župnoj crkvi na Čerinu, da još jednom pokažemo kako možemo pomoći posebno u ovom vremenu došašća kada smo posebno pozvani činiti dobro. Pomozimo jednoj mladoj osobi i pokažimo da duh Božića djeluje kroz nas", navode organizatori. 

"U Posušju se pokazalo kako se u nevolji priskače u pomoć. Tako smo mi našem Hrvoju i Dragi priskočili u pomoć. Dragica Bošković imala je dvije zahtjevne operacije koje su iskazivale velika novčana sredstva. Njen Hrvoje, član muške klape Zvizdan iz Posušja, podigao je sve na noge i pokazao kako se ljubav dokazuje. Humanitarnim koncertom su prikupljena sredstva za operaciju, ali je rehabilitacija dugotrajan proces koji također iziskuje novac", priopćili su organizatori.

Čerin