PJEVAČICA NI U 77. GODINI NE STAJE Nadam se da ću jednom pasti mrtva na pozornici usred pjesme

pjevačica,Dolly Parton,glazba
Emma McIntyre/The Rock and Roll Hall of Fame/Getty Images

Američka pjevačica Dolly Parton (77) uopće nema želju za mirovinom. Kao što je Dolly rekla u intervjuu u emisiji "Greatest Hits Radio", ne može zamisliti da će ikada odstupiti s pozornice tijekom svog života. Ona "nije ona koja sjedi i jednostavno ne radi ništa": "Nikada se ne bih povukla. Nadam se da ću jednog dana pasti mrtva na pozornici usred pjesme."

Nada se da će to jedna od njezinih pjesama koju izvodi u ovom trenutku, a ne obrada pjesme, objašnjava Parton sa smiješkom.

Njezin album, koji će biti objavljen 17. studenog, ponovno će biti novi početak za Dolly Parton. Odlučila je producirati rock album. Između ostalog, radila je s ikonama kao što su Paul McCartney, Ringo Starr, Elton John i Miley Cyrus.

"Tako sam uzbuđena što ću konačno predstaviti svoj prvi rock‘n‘roll album", rekla je u izjavi najavljujući svoj novi rad.

Počašćena je što je surađivala s nekim od najvećih glazbenih ikona svih vremena: "Nadam se da će svi uživati u albumu onoliko koliko sam ja uživala u njegovom sastavljanju."