FOTO  Mostarci pod zvjezdanim nebom uživali u svjetskim djelima u izvedbi 'Hrvatske glazbe Mostar'

Koncert Hrvatska glazba Mostar
Hercegovina.info

Ispred Hrvatskog Doma herceg Stjepan Kosače večeras je održan karakaterno-plesni koncert puhačkog orkestra 'Hrvatske glazbe Mostar' i ritam sekcije.

Pod zvjezdanim nebom izvodila su se poznata svjetska djela Billie Jean, Quantanamera, Proud Mary, Smoke On The Water, Hey Baby, Rock&Roll Foerever

Orkestrom je dirigirao Damir Bunoza.

"Kao što ste mogli vidjeti i čuti, Hrvatsku glazbu Mostar čine najvećim dijelom mladi ljudi, srednjoškolci ili studenti, i drago nam je da sve više ljudi dolazi na koncerte i prepoznaje naš rad. To je naš doprinos razvoju lokalne zajednice i dokazivanju što se sve može napraviti s mladim ljudima i domaćim snagama. 

Želimo najaviti i naš sljedeći koncert, Pop&Rock strana B koji ćemo održati na istom mjestu, 26.7.2022. i gdje ćemo izvoditi domaće pop i rock pjesme koje će biti premijerno izvedene tu večer i napisane isključivo za puhački orkestar. Na repertoaru će biti 'Parni valjak', 'Bijelo dugme', 'Azra'..." - izjavio je tajnik hrvatske glazbe Mostar Darko Šunjić.

Inače, Hrvatska glazba Mostar je rođendanski koncert posvetila i pomoći mladom sugrađaninu Andiju Milasu za kojeg za vrijeme koncerta slušatelji mogli ostaviti dobrovoljne priloge.

Brojni građani uživali su u ovom lijepom događaju, a djelić atmosfere donosimo kroz naše fotografije.