Mostarac će predstaviti svoju knjigu pred Fojničanima

Ivan Vrljić kula od karata zlata

U organizaciji HKD 'Napredak' podružnica Fojnica u subotu 17. srpnja s početkom u 19:30 sati u hotelu 'Reumal' bit će upriličeno predstavljanje knjige aforizama 'Kula od karata zlata' autora Ivana Vrljića.

Ovo je druga Vrljićeva knjiga po redu, a izašla je u nakladi HKD 'Napredak' Glavne podružnice Mostar. Svoj prvijenac zbirku poezije 'Putnik u vremenu' objavio je u nakladi Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne.

O knjizi će govoriti viteški književnik Anto Zirdum, pjesnik iz Jajca Branko Serdar i autor knjige Ivan Vrljić iz Mostara.

U ime mostarske podružnice HKD 'Napredak' i Povjerenstva za izdavaštvo i medije HKD 'Napredak' obratit će se Miroslav Landeka, dopredsjednik HKD Napredak, a u ime organizatora i domaćina promocije predsjednica HKD 'Napredak' Ljiljana Jurak dok će aforizme čitati Nina Bošnjak, članica HKD 'Napredak' podružnica Fojnica.

Ivan Vrljić je rođen u Mostaru 1989. godine. Diplomirao je smjer povijest umjetnosti i filozofiju pri Filozofskom fakultetu u Mostaru. Član je HKD-a 'Napredak', Glavna podružnica Mostar. Radi kao profesor u Gimnaziji 'fra Grgo Martić' u Mostaru. Kolumnist je više mostarskih portala. Piše književne kritike, recenzije, osvrte s područja umjetnosti. Pjesme su mu prevedene na slovenski i engleski jezik.