FOTO  MOSTAR Mališani razveselili vršnjake i roditelje

Čarobnjak iz Oza Erigo D
Hercegovina.info

Plesni klub Erigo-D Mostar ove godine slavi 18. godina uspješnog djelovanja i devet godina projekta 'Dajmo djeci i mladima alternativu'. Tema ovogodišnje predstave je 'Čarobnjak iz Oza', priča o djevojčici Dorothy i njenim prijateljima Strašilu, Limenku i Lavu i njihovoj pustolovini.

U predstavi je sudjelovalo 150 plesača plesnog kluba Erigo-D i glumica Dragana Matrak Bukvić.

Autor teksta je Dragan Komadina, na kostimima su radile Renata Palinić, Dajana Markotić i Katica Ćavar, dok su za scenografiju bili zaduženi Dajana Markotić, Lidija Vidačak, Josipa Bradarić i Monika Škobić.

Koreografi za ovu predstavu bili su Dajana Markotić, Lidija Vidačak, Josipa Bradarić  i Monika Škobić, te asistenti Barbara Vidović, Elena Soldo i Iva Palinić. Zbog trenutne epidemiološke situacije i mjera koje su na snazi, predstava nije odigrana kako je to bilo uobičajeno prethodnih godina u Kosači, nego je teren S.R.C. 'Kantarevac' poslužio kao odlična zamjena.

Erigo-D se zahvaljuje se partneru fondaciji 'Mali Most', tvrtci Editus d.o.o., Gradu Mostaru i Federalnom Ministarstvu kulture i sporta i svim roditeljima na velikoj potpori.