'KUBANSKI BRAD PITT' Sjećate se William Levya? Evo kako danas izgleda

Willaim Levy

William Levy jedno je od najprepoznatljivijih lica meksičkih telenovela, a 15 godina od izlaska serije "Cuidado con el angel" po kojoj ga najviše pamte glumac se nije previše promijenio.

Nedavno objavljeni snimci dok kćerku Kailey uči da vozi privukli su pažnju zbog sijede brade glumca koji je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca današnjice.

Sadržaj se učitava...

Pored ovih, snimci glumca s crvenog tepiha iz veljače postali su viralni nakon što su njegove bore bile u prvom planu.

Ipak, izuzevši sijedu bradu Levy se nije u mnogome promijenio u odnosu na izgled iz telenovela po kojima ga pamte. Ovaj 43-godišnji glumac je i dalje fit, a zbog atraktivnog izgleda dobio je nadimak "kubanski Brad Pitt".

Sadržaj se učitava...

Publici na Balkanu je najpoznatiji po serijama "Cuidado con el angel", "Triunfo del Amor" te "Sortilegio". Nakon telenovela okušao se i u Hollywoodu, ali nije ostvario uspjeh kakav je imao ranije.

Glumac ima dvoje djece - kćerku Kailey Alexandru i Christophera Alexandera. Njih je dobio sa suprugom Elizabeth Gutierrez, a njihovu vezu pratili su brojni usponi i padovi.

U više navrata su ga optuživali da ju je varao s kolegicama te su i više puta prekidali, a 2022. godine objavili su da se konačno rastaju. Međutim, ubrzo je objava obrisana te su poslije toga ponovo viđeni zajedno. Ipak, Elizabeth je tvrdila da su stavili točku na svoju vezu.