KRAJ SEZONE Lutkarsko kazalište Mostar vas poziva na besplatno izvođenje kultnog "Mačka u čizmama"

Lutkarsko kazalište Mostar,Tibor Oreč,glumac,ravnatelj,umjetnost
Hercegovina.info

Lutkarsko kazalište Mostar ovoga vikenda zatvara još jednu iznimno uspješnu sezonu. U sezoni 2023./2024., točnije od mjeseca rujna 2023. pa do lipnja 2024. godine odigrano je ukupno 171 predstava sa preko 8.000 posjetitelja te su upriličene i tri premijere, dvije samostalne i jedna u koprodukciji sa HNK Mostar.

''Povodom zatvaranja sezone svojoj vjernoj publici poklanjamo besplatne izvedbe predstave 'Mačak u čizmama'. Predstava će se igrati u dva termina, u petak 14.6. u 18 sati i u subotu 15. lipnja u 11 sati'', priopćeno je iz Lutkarskog kazališta.

Dobro poznata priča o snalažljivom mačku, o tome kako lukavošću možemo savladati probleme s kojima se susrećemo u životu.

 U današnjem svijetu kada su djeci servirana sva rješenja ova priča pomaže u razvijanju njihove mašte i snalažljivosti. Priča je protkana ljubavlju i prijateljstvom, ono što u današnje vrijeme nedostaje.

U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Ivan Nevjestić, Tibor Oreč, Marta Haubrich.

Budući da je broj posjetitelja ograničen, iz Lutkarskog kazališta mole publiku da svoje mjesto osiguraju rezervacijom putem njihove web stranice.