JENNIFER ANISTON O SMRTI KOLEGE "Matt i ja smo se dopisivali to jutro. Nije se mučio, bio je sretan..."

Matthew Perry

Jennifer Aniston progovorila je o Matthewu Perryju u svom prvom intervjuu nakon smrti kolege iz serije "Prijatelji" koja je nju posebno pogodila.

"Bio je sretan. Bio je zdrav. Prestao je pušiti. Ulazio je u formu. Bio je sretan - to je sve što znam", rekla je Aniston kroz suze u intervjuu za Variety.

"Doslovno sam se dopisivala s njim tog jutra, smiješni Matty. Nije ga boljelo. Nije se mučio. Bio je sretan. Želim da ljudi znaju da je bio stvarno zdrav. Tako je teško radio. Doista je dobio težak posao. Jako mi nedostaje. Svima nam nedostaje. Čovječe, kako nas je nasmijavao", dodala je.

U svojoj autobiografji Perry je otkrio da je godinama bio zaljubljen u Aniston, a njegova iznenadna smrt teško je pogodila 54-godišnju glumicu.

"Od preostalih pet, Jen i Courteney Cox se najviše muče, a Jen je vjerojatno ta koja se najteže nosi s tim. To je drugi veliki gubitak u manje od godinu dana, a godišnjica smrti njezina oca je pred vratima. Od tada još uvijek nije u potpunosti stala na noge, a sad ju je ovo baš pokosilo", otkrio je izvor za Daily Mail nakon Perryjeve sahrane.

Podsjetimo, Matthew Perry preminuo je krajem listopada u dobi od 54 godine. Pronađen je mrtav u svom jacuzziju.

Prvi rezultati toksikološkog nalaza potvrdili su da glumac nije konzumirao fentanil ni metamfetamin te da u njegovom tijelu nema tragova tih ilegalnih supstanci.