JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Bilo je divno prvi put igrati na Maloj sceni u Mostaru

janko popović volarić, HNK Mostar, predstava, Široki Brijeg, kultura, janko popović volarić
Hercegovina.info

Sinoć se na Maloj sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru odigrala predstava Igra u dvoje Glumačke družine Histrion.

Autor teksta je Tito Strozzi. Drama ˝Igra u dvoje˝ pisana je za nju i njega, ali bez obzira na to ona publici razotkriva mnoštvo likova. Koristeći se teatrom u teatru; razotkriva maske, suprostavljanje ne samo muškarca i žene, glumca i glumice, već i iluzije i zbilje.

,,Zadovoljan sam reakcijom publike. Bilo je divno prvi put glumiti na Maloj sceni u Mostaru. Drago mi je što smo došli s ovom predstavom jer je jedna od mojih dražih. Neobična je, skačemo iz privatnog u scensko, publici je bude teško odmah na početku prihvatiti, ali se vrlo brzo snađu. Predstavu izvodimo već četiri godine'', za Hercegovina.info kazao je glumac Janko Popović Volarić.

Glumci su u predstavi prikakuzali vječni dvoboj žene i muškarca, gdje je jedino pravilo da nema pravila i gdje su dopuštena sva raspoloživa oružja.

Režiju potpisuje Saša Broz, a igraju Dora Fišter Toš i Janko Popović Volarić. Predstava će se odigrati i večeras u hotelu Brotnjo u Čitluku s početkom u 19 sati.